推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

47 12
發新話題

[原創] 久別重臨,朱古力廠表姐妹雙飛合戰肥七公

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 17:13 發表
老虎系咪野味?  
我都话师父你好幽默既啦。。吾怪得知D女甘霖你啦。。。

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-5 18:44 發表

I don't afarid !!  It's because, mine is too small & Short so that it's hard to find out lor !!
dont you know there are magnifying glass and minature tools ma....

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 18:10 發表

我地到呢個年紀都化 lor.
所謂 fairy tale,咪又係 No money no honey;
記得鄔公案嗎?兩個 Miss Hong Kong 爭條滾友
無他既,隨時使一百幾十餅買禮物 ...
D女實霖  
就系好似师傅你甘萝。。
我就在试下一千几百甘沟下女。。。。好似都得。。自己觉得咋。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 00:06 發表

學人搞Office Affair.....够刺激啦
姣免不吃窩邊草。。。你睇金奶龜搞到而家都輸左大半啦
呀GUMP呢铺都输硬啦。。。甘多野吾搞搞办公室恋。。。好快拒老婆都要同拒死过添呀。。。虽然而家好似好支持拒甘。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 01:00 發表

Have you seen her wife ? She was black face all the time during the press release.
有看到呀。。
所以我话好快拒老婆就要搞拒啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 01:15 發表

所以我諗我做唔到政治人物。。。選乜選物。。。
一出左名。。。以前由旺角開始D玩樂歷史。。到同你and七少都可能上晒壹仔。。
系呀。。公众人物吾易做呀。。
我地无新闻价值嘛。。去边度都食边度玩无人有兴趣既。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 01:05 發表
Why not play with OL in other office ? Such as OL in Gold Dragon Island, Regent in C

P, etc. Hoidada can be the leader to these places.
要玩助理。。莲湖就有啦。。我都玩过。。好好既。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-6 09:46 發表

嘻嘻 ... 助理 +$100   
系一样价钱。。我就比多200.。因为助理靓得滞。。搞多左一次。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-6 09:48 發表
Friday 係咪 Welldone ?Fat 7 話唔去 Well done wor ...
七公话 WELL DONE 条女沉得拒太厉害吾想拒受伤所以吾去住喔。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-6 10:36 發表

靓得滞, 高吾高啊
高啊。。仲大波。。样也靓。。就比较pro。。上了两次。。。。而家做左妈咪。。但19才咋。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-6 10:41 發表

有冇話貼錢養佢?  
七公话FOC就无问题。。贴钱就可能未得。。七公要再努力一点啦。。吾好半途而废啦。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-6 12:07 發表

Political Scandal !!
比人阴。。有可能。。。
比我都会中招啦。。对付咸湿佬最好用美人计既啦。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-6 12:11 發表
Bro Jack-a-Lent, you saw her at the Lobby of DL Garden Hotel la !!
讲紧莲X助理。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 13:46 發表

??誰帶着蓮lake助理啊?
正话讲紧阿GUMP玩助理。。。。吾系带去DH D 女女 。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 15:13 發表

那天當大海和SSP坐在一角,19歲媽咪坐在大海旁邊。Stanley 坐去媽咪旁,一手從媽咪右邊插入,幾隻手指摩吓摩吓。不知幾爽!
我叫拒带妈咪。。拒无反应。。妈咪就话吾去。。如果阿STAN话去妈咪或者会去。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:59 發表

我都去試下...., 吾知妈咪去吾去
大哥你就耿系去啦。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 15:20 發表

真係, 期代下次吹雞
好呀。。。呢个妈咪的确吾错。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 16:56 發表
她真的要復工做囡囡去補貼做媽咪的不足收入?!
我捻拒会出萝。。那晚我问她她是同意跟我去的。。。但拒做左妈咪就可能不会常去了。。去也要等到拒下班。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-7 19:21 發表
This feels better ma..  only going out selectively..  I think every man likes this kind of (Stupid) feel...
Yes, you feel good because you think she goes out only with you..but actually she goes out with everyone...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 19:33 發表
The elder cousin of this post just called me , told me that tomorrow is her birthday. She wants to see me. May be next time , another doublefly.
But you turned your head away when you saw the younger one last Sat wor...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-8 00:27 發表

理狗得佢!I told her I shall let her sit table for me and take another girl to bed. Then she said she rather not sitting my table la.
甘又飞女成功啦。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-8 18:49 發表

甘樣。。又可以去番華記玩嘞。。。
可以啦。。5,6都去喔。。不过我要出差去吾到。。。

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。