推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

你今晚吾好去见老四啦。。系屋企写 REPORT 啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-3 17:49 發表
我從星期一到星期五都有應酬啊!只能明晚早些搞定客戶就上深圳把她送去"褲浪"。
更系啦。。日日都春茗嘛。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-3 17:56 發表
不如你寫喇!反正你又是大捐款善人!
我都系晚晚春茗呀。。。等你啦。。

瑶族美女听KMY讲救灾扶贫的故事听到眼湿湿。。大为感动。。自己拿了50元捐了。。 少数民族都比较热情爽直。。还说要一起去探望孤儿添。。。可惜我应该不会带她了。。花心大罗卜要换画了。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 19:57 發表
初初諗住果晚會好悶,去到果陣七少又話 Bird flu 唔飲得,心諗得番我同大海飲 tim ...
後來 drm 兩個冷宮悶得濟 ,揾大海同Kmy玩,又想唔到又幾好玩 wor  
個律師妹話唔飲得酒成 ...
哈哈。。师傅唱左甘多首LUM歌。。LUM到阿妹训着左无野搞呀。。早知唱少两首啦。。

瑶妹妹RACING亦反应良好。。总体评分90以上既。。只是觉得大家都无麦果种感觉者。。

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-2-4 23:27 發表
join 唔到穴可惜, 不過各brothers 玩得咁開心我睇到都開心
BTW, wish every brothers healthy, wealthy and prosperous in the year of ox.
下次呀。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-5 00:57 發表

Kmy 最遺憾係無試過俾律師含過 ,真遺憾;

下次要試試 ...  
甘就真系太可惜啦。。  不如去KY看下呢期有无律师呀。。揾个顶吓瘾先嘛。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-5 08:53 發表

有次去輪米...揾咗個OL...一身套裝,入面著件白恤衫,上面兩粒扭唔扣,
露出一條深深ge波la。。。問佢..你返寫字樓嗎?是的...做什麼工作?"律師"
哦。。原来真系有律师。。。 等我都去揾翻个先。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 09:13 發表

雖然當日要趕回香港交人,不能與各位同樂, 但做善事都應出份力, 請算上我一份吧!
你都做紧啦。。不过系重点帮者。。帮两个。。

回復 40# 的帖子

Still had not got the chance to see your beauty but you are ready to let her go.  May not have the chance to see

She is there all the time...can still call her ah...if we go Penni...she is okay and only that i want some fresh meat...somewhere....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 16:34 發表
我會努力重点帮四個哪 , 學七少
先帮D女同胞谢谢你。。。既然甘有心帮人就一于订个高D既目标。。七个。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-5 16:54 發表
if you do not mind, you could use the floor instead. Could accomodate as many girls as you want!  
榻榻米。。。。
原来日本人老早就准备这样了。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 17:04 發表
對了。我以前都是把被子放在地板上,好似"他他米"。一樣可以翻來覆去的!
甘你情人节4P去边处训地下呀。。。

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表 咸D短報:

咸D早一日已在小鎮吃飽土雞,兩囡三Q,醉左兩次,所以第日都無乜精神。

下午到美而登‘痴’茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!
在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門 ...
第一次跟D哥玩。。果然够潇洒。。
瑶族美女很不错。。是个好MM..她也当我是个好客人。。玩了三晚。。不会再找她了。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 16:53 發表
看見大家的報告,真精彩.小弟年三十晚因溝了件酒吧女,她説没錢回家所从很悶地留了在深圳,而自己無心講咗句不如一齊去海南游水...所以一游游足十日...晚晚腳軟.今天才回到香港.
写翻个详细报告好喔。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:01 發表
萬零蚊玩十幾天!抵X!哈哈!
边到看到“万零蚊”呀。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:30 發表
是他PM我的!唔好意思,漏了料!自打!
梦遗。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:11 發表
哇!師傅!落藥落噤盡!小心無退路啞!
你最有经验啦。。。

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:00 發表
來來去去都是一樣,並無新意啊,個個星期五六,同一個動作,同一個夢想!
要麦野新野呀。。咪又系沟女。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。