推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

38 12
發新話題

DL 我也吃番个167

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-13 11:44 發表
應該唔會被人小 , 依家個邊只有一大班新仔同D團及廣告REPORT, 再加一些邪骨同飛機場REPORT, 你出DL REPORT應該算有新鮮感.
D团同广告已经打左入过啦。。。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 12:01 發表
老人家, 兩邊騰.....腳力吾夠
客棧女已食的七七гг
留番的力過年后去客棧找媽咪開年, 找女出入平安!
好呀。。到时一齐呀。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2009-1-13 12:07 發表
i am back!!!
DJ i like
D DJ 好正。。等你来就地正法。。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-13 12:04 發表
我見到啦, 佢好快會叫其他老友過來推貼吹貼架啦   反正我又唔會去
到拒出正贴招团友就请版主封他咯。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 12:21 發表
嘩..唔好甘講.....
D DJ係幾好...不過都好斯文....
等HK仔黎...慢火溝走佢地啦...
系要拒黎先搞得掂D DJ 既。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 12:22 發表

你咬左佢邊度啊?
系拒比人咬。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 12:31 發表

等靚媽咪回來, 一齊找她, 我是溝吾到她了, 睇你哪! 最多我和Denny兄幫手托注個波
好呀。。。

引用:
原帖由 Butt 於 2009-1-13 17:04 發表
我係用「版友」身份係度搭訕咋!   
依家度緊,你地果日d行程點?
PS:我好似無/定唔見左你地的contact,方便就貓俾我啦!
..
七公好快会联络你。。

MMs - many but not 2xx plus
Good - only a few, EX, LB and only a few more...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-15 10:47 發表
I think you have +200 MM's.
You have quickies twice everyweek at least, so 100+ MM a year la.
No la...I stayed with my EX for 6 years plus and I stayed loyal..so foolish..
Now also mainly LB..and of couse a lot of snacks la..no more fool la.. .but definitely no 2xx +  like you..

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-15 11:44 發表
七公....
媽咪覆左我SMS...果個湖南笑容燦爛高妹..番左去老家..可惜 ..
你老人家果日都要早D到......再去捕獵另一件得.. .
好野吾即食就无啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-15 12:22 發表
只望"人面不知何處去,桃花依舊笑春風"!另外有更好的吧!
系呀。。七公失马。。焉知非福。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-16 19:02 發表
年尾流流...我都唔抱太大期望.....
無希望...就唔失望.....

祗係想同班新知舊友飲下酒..開心下甘囉....
都系大家玩下开心下者。。女女好吾好就随缘咯。。

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。