推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

45 12
發新話題

牛年头炮 - 瑶族美女

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-29 23:01 發表
I think you can read his mind. He dares not to let Ah Jiao knows his real face. Not like me, I show my women the worse of my face, then they gradually discover my good points, and they become getting  ...
Ah Jiao will leave me right the way if she knew I mess around with other MMs..she expressly told me that already... I believe she meant that...

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-30 11:24 發表
I don't think so lor !!  In terms of money, you're the biggest Water Pipe for her !!
Up to certain moment money is not the main concern alrady la...
If money is main concern she would not care if I fool around la...
Also she can earn more than I give her by just sitting Flat Table...

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-30 21:24 發表
大海兄,恭喜你食到好野.
第二日咁樣一個人玩k使費要幾多呢?
Brother Ding:

一个人就K房五百多加DJ 200.。。
就是绊到酒店入面的K 。。一个人去就不大好玩了。。
不知是否有大厅。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-31 01:59 發表
半島點會冇大廳,佢d表演出晒名架(鹹濕話X),好似低消80/1位。。

我有个fd溝咗个dancer,用咗成"佰粒"先溝到,同佢坐咗成個月大廳,嘈X到死......
哦。。。是看到有个大厅和有表演看。。以后一个人就坐大厅算啦。。嘈D但无甘闷同消费平D呀。。一条友系K房也无瘾。。。

遇到心头好就一百粒都无计啦。。

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-1-31 02:40 發表
俾人放了飛機就沒辦法啦!一個人去唱K好慘呀!
阿妹都几好玩。。唱唱歌咯。。同DJ三个人玩斗地主甘咯。。一个人在K房太冷青啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 09:58 發表
Dan 兄...祝你牛年長玩長有。。
等我返來。。一齊去上海玩番轉啦..DL。。既model收1500都係唔夠班架....
試吓上海3000果D喇
上海3000系边度呀。。系1Q定过夜先。。我试过D1.5K、2K 1Q 果D都系麻麻地。。系K果D。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 11:50 發表
係个fd帶出來。。真係成个明星甘样,呢d囡係常平我敢包3日就唔見咗。。。
我問个fd你食咗屎呀。。乜你條女敢正架。。佢話係model,識咗成年,每次去上海都揾佢 ...
哦。。原来系D FREELANCE 好野。。。3000 一日都OKAY喔。。去D K 揾既都要啦。。不过我系上海就吃饭盒啦。。。下礼拜就去啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 13:40 發表
你就好啦...又有飯盒食,我个死人Ex-LB,我新正头打電話比佢(講恭喜發財),
比佢窒到飛起,問我係咪掛住佢,想同佢做愛,如果我而家返HK,
佢会飛尼深圳見我,我真係比佢吹漲。。。
你话 EX-LB 即系飞左啦。。
我个LB就一年多啦。。在上海认识的。。出差就跟著我。。不出差就来深圳住下。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 16:03 發表
大海....你點同吖...你兩个"相敬如賓""夫唱婦隨."..我兩个就"狗咬狗骨"。。
佢話同我3日就要"哎交"...而家都唔知邊個飛邊個...唔見佢又掛住佢....真係又愛又恨呀。。
甘又几好玩呀。。嘈吓又好吓感情也慢慢深咯。。。
我跟阿娇从来无吵过架。。。只是她看到我LB2信息时哭了一个晚上。。只是不睬我也不骂。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-3 09:09 發表
the most scary thing is that the woman does not do anything h:" />
She dropped back everything I gave her to me and ready to leave....  and luckily i mended the pan...

引用:
原帖由 seal4708 於 2009-2-4 11:47 發表
年年春節過後都大把新血加上今年貢多人失業肯定大把 choice 了 !!!
所以我已决定又找新菜啦。。摇族美女系甘先。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-4 14:34 發表
咦...但AA話...媱族美女又靚又正喎...
好0既話..我唔介意收多一個SP...
吾错呀。。不过刚在隔离讲了。。花心大罗卜要换画嘛。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-4 14:48 發表
大海都說,玩唔起 2 個 LB. 只能要 阿嬌了,其他的都要讓路!
主要是瑶族。。又是瑶 。。没有让我要跟她继续的感觉。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-4 14:55 發表
甘我都要問下其他C兄..係咪要上先嗎?
阿T 本来话要上的 。。后来又话吾上啦。。。
我话比拒听MM吾吹吾车。。麦服务都无既。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-4 17:29 發表
己經流緊口水...不過要等成個月先可能食到.....到時都唔知.係唔係度喇......唉!
细细粒,相头几好既。。。捻计去食左先啦。。

引用:
原帖由 japjap 於 2009-2-4 18:10 發表
咁串?  等我黎教訓佢!  (講下)
拒对我系甘遮。。对JAP哥咯喔吹到吾停口都吾定啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:05 發表
Of course la, Dai Hoi provide good service to the MM, then the MM of course just enjoyed it and not need to provide service la.
甘又系。。一般我都系服务人果个。。

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:05 發表
為何無相O?你們最喜歡拍照呀!
很少拍照喔。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-9 09:36 發表
WHen I asked you why you were captured in the cage, something came up that I am likely to be captured as well, more of a  voluntary move..
voluntary means you can get out of the cage any time la...

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-9 11:19 發表
but I should not...  difficult to explain...
hope you can be fee soon la....

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。