推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-5 11:57 發表
真係好耐好耐無係到出個報告啦!手痕又post下啦!

常平新場 - 歐亞綜合評價小報告 (正式版)

時間: 7點
日期: 八月十四,迎月夜。
人物: 小弟,蒲鬼同超人

1.酒店硬件
a。酒店 –
-ok,大堂好大,雖然 ...
我地迟师兄一天去那里K玩:---

258/269 的确是都系果D女。。无麦分别。。我们对此意见最大。。为此我第二天给妈咪发了个信息。。说朋友们都认为369的不值。。第二D场比258就找到。。并说这点不改就不会再去。。

女女资素 - 258/369 一样。。都是258就差不多。。模特5,10,15 得淡笑。。后来一个模特愿意降价为369,一个朋友坐了个.。得个高字迹中女。。

妈咪 HARDSELL -我就带了女友。。再坐一个258的。后来妈咪好HARDSELL甘要我在坐一个。。我都有点不高兴。。但妈咪是以前认识的就坐多一个。。
地方 - 好, 小房都很大。。我们要了个中房。。
DJ - 我地坚持只要一个DJ。。。经理同意。。
送小吃/酒。。妈咪叫经理来才能送。。经理也很乐意送。。
客房--妈咪就叫我们早订才有368.。我们没打算住因为怕它新有味道。。
音响-我觉得还好。。一个朋友就不满意。。说回音大。。应该是DJ不会调。。
果晚我们5个人每人350.(记不清楚?)。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-5 14:18 發表

呵呵。。等我可以出山時都差唔多。。run-in完
十一月。。。???
到时都未RUN IN 完就可能快执啦。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-5 14:17 發表
我地支酒好似 780一支,(買二送一,送4支水或綠茶)! 加埋其他小食,兩碟飯。連dj 小費,2300 又無計多我地。!! 人少除係無乜素。
我地就饮平D既红酒和啤酒。。仲有两位师兄不饮酒。。所意平D。。我地应该系六个人。。也两千左右埋单。。算贵左D的。。。

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:43 發表

女女好似吾得哦? 還是帝X好些, 有回憶, 想去多次
帝x就耿系好啦。。对你来讲就更具意义啦。。。
讲翻D女呢度只能接受拒地收258.。。。369就吾会去啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-5 23:15 發表
Hoidada, You should copy and send this topic to your mama friend, tell her that what is our comment in general.
刚给妈咪小花发信息:

小花, 刚两帮朋友也说你那里的女女很一般, 还搞369, 5,10,15 。。5,15,20 更不知所谓! 酒水也贵!都说以后都不会再去了。。
这是作为朋友告诉你这几天去过欧亚玩的客人意见。。。

小花也即回了: 好

一个妈咪也做不了什么。。。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-5 23:32 發表
Da Hoi, you are so quick to sms your mama friend about our comment !!! Well Done ! It is good to let them know what is the general comment of their clients. Hope they can improve soon.:blowm ...
There is nothing much a mami can do...perhaps she herself does not accept our comments....
Let the market force make them adjust/change....only when customers not going again then they will know the seriousness....

终于有D正面既回应啦。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 00:07 發表

唔怕...DL..DH係外面揀囡...叫jack哥揀囡時戴番個哈佬喂面具........
番到K房後就唔好出黎.....鬼有人知佢去過咩
用個紙袋剪兩個窿咪得蘿。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:42 發表
可能的高妹更加鐘意我的新造型, 勁溝我添。。。
肯定会。。到房才拿开纸袋。。。够晒神秘。。。

repeat。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:40 發表

那是她一生中最倒霉的日子, 在那上班不到三個月認識了我, 她不許我重提那傷心的三個月, 也斷決和任何有關人仕的來住, 電話都改了二次. 她不想在走回頭路, 和她相處我也扮乖, 偶爾用下空城計, 可能行吧 ...
我地就系要女女一心一意嘛。。。。。。
乖就一定要扮下既。。。。

新场又去试下先。。。不过场是新但D女咪又系四围招。。到时都系见翻果D女。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-7 11:44 發表
高質果D駛乜週圍走吖...係D揾唔到食既豬扒...先要過塲啫
就系甘话萝。。果日我地日头去 “呕呀" 探路。。见到三条女返去开会。。。我地拿那声问拒地系边一组。。捻住到夜晚就关照话果组D女吾使入离。。。

you two seem quite understanding each other ma...hope every one open up and enjoy more la.....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-15 11:27 發表

Frankly speaking, Don't be FOOL !!
吾好甘话人啦。。希望在明天嘛。。。

,(雖然老婆多,但愛你還是很鐘情的)。

对不起。。你老婆多这一条女女是不接受的。。讲麦都无用啦。。。我就老虎蟹都话自己专一啦。。。

Checked with Mami ..everything normal now and business very good...many new MMs joined..so she said....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-19 00:54 發表
媽咪說話信得過,豬姆都會上樹!
半信半疑啦。。。。

Please note that Mamis are kind of a sales person....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。