推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-11-19 06:09 PM 發表
有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇
幾個月前, 我常到水圍洗腳, 經常找同一個洗腳妹, 漸漸地和她熟絡了,
便和她出街, 有時抽下水, 有時 kiss 下, 最近她向的明示, 想要我做她的男朋友,
各位師兄點睇????? ...
你貼得出黎, 梗係想做, 也梗係想人告訴你去馬, 並告訴你應如何proceed, 是嗎? 呢d情況, 日中見唔少, 反正叫你唔好你都唔會聽(你係黎搵認同你的意見壯膽的, 是嗎?), 試試吧, 反正未試過你會有遺憾的, 試過下次你在此就是教人果個, 而唔係問野果個勒 !

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-11-20 01:29 AM 發表
多謝各位師兄的意見!!!!!!!!
但我是有老婆的人, 所以比較心大心細, 唔敢去馬.....

做她的男朋友, 我擔心幾樣嘢:
1.我怕沉船, 搞到家變
2.我怕她可能已經有很多個男朋友
3.我唔知要用幾多錢和時間

...
咁要睇你想得到甚麼的結果囉, 既然你乜都想到了, 仲問, 證明你連自己想點都未知, 咁其他人點俾意見你?!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 hksmikey 於 2006-11-20 04:42 PM 發表
呢個世畀無免费午餐,又唔需要趙完鬆咁無品,不過我想問下師兄佢係唔係湖南人先?係就祝你好運
唔好仲以地域論人了, 你估而家係18-9世紀丫, 家下資訊咁發達, 乜人都share到同樣的資訊, 整個內地人的價值觀愈來愈接近, 果d識得來深圳搵食的女人, 唔理乜人, 都係聰明人!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-11-22 04:58 PM 發表

多謝求其版主俾個閪我地用....

應該係俾個"閪"字我地用
呂係我俾你地的, 是速成字庫新增的, 我今日在QQ打呢個字, 出唔到喎, 我用的是繁體QQ2006版喎!

引用:
原帖由 chrishk 於 2006-11-25 02:50 PM 發表
Don't fall into the trap...unless...u really like her...
你呢句說話邏輯上有問題: 咁係咪喜歡佢就可以跌落你指的那個陷阱的呢?

情人眼裡出西施, 真的喜歡一個人的時候, 邊會睇到佢後面有個trap你的陷阱呢? 假如睇到真的有個陷阱, 又怎會仲真的喜歡她呢?

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-12-13 01:07 AM 發表
大陸女子的確厲害, 一遇上了就給她迷住, 要脫身就十分困難!!!!!!!!!!
未必係大陸女子犀利, 可能係香港與大陸的cultyre唔同, 可以講好多港男未接觸過大陸妹, 就等於一個從未食過肉的還俗僧人第一次食牛肉的情況, 受唔住會覺得好難食, 受得住的話就覺得好好食的道理!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。