推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

唐下三正半受氣報告

1. 叫唔肯吹 - 重可以講得通

2. 攪野唔肯俾錫蓮 就

有兩嘢唔可以接

1. 錯誤引導客人 - 起初佢話唔想之後助理話無問題

2. attitde: 啲女係咁既素質,如果係好既唔會向山度工作
我係車神

出嚟玩, 最緊要開心, 是否物有所值, (都唔好講物超所值) 都其次, 屌完個囡囡後, 重可以屌個媽咪幾日, 何必呢

何必呢 何必呢
追到什麼? 找到什麼?
收到又幾多?
得了什麼? 失了什麼?
可有認真算過
我係車神

引用:
原帖由 kkcheung 於 2007-5-25 12:14 發表

我版文最尾係有提醒各位師兄小心第三組女女,以及山既女出街係有出街規則,出黎玩唔求多但基本野都唔爭取?
更加唔好信第三組媽咪,大家在山上搵女留記得留意工牌,03字頭就要小心
除咗俾句洗版行貨 "THANKS FOR YOUR INFO"

送你一個故事

"──「侮辱解放軍」。一九六九年四月中共「九大」期間,筆者參加文藝宣傳隊,晚上到郊區農村演出,宣傳「九大」精神。既編寫演唱劇本,又當「茄哩啡」演員。一晚,在經過海灣渡口時,遇上一群同時過渡的解放軍,雙方互相「鬥歌」。互相以「唱得好不好?」、「妙不妙?」、「再來一個要不要?」來激勵對方。被委以「叫板領呼重任」的筆者,模仿軍營「鬥歌」習慣,在對方不愿再唱下去時,叫了句「我看算了吧!」當時頗有效果,「刺激」了解放軍繼續唱下去。當時並無事,甚至被己方贊為「有辦法」。但到了「一打三反運動」,卻成了「侮辱解放軍」。"

相關搜索目錄: 運動
我係車神

引用:
原帖由 sigma 於 2007-5-25 12:28 發表
大爺:

真係同人唔同命,小弟次次去呢間場都玩得好開心喎!絕無大爺你所遇到的問題,第3組亦幫襯過,啲女幾得喎!真係咁啱上次條女就係第3組,第二日陪埋小弟出外面食午飯,送埋搭車至走,不知幾好 ...
司馬兄, 樹大有枯枝, 未必個個都好似你咁好彩, 再加上好多大家唔知的因數, 又用香港政府的說話 "大家都係香港人" 同埋 "嬴咗場交,輸咗個家". ..
我係車神

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-25 14:50 發表

"七少"師兄, 不如明天去會一會她們, 試吓會否要 "回水" 吖!
你要 "荒荒" "回水" 定搵佢 "抽水"

我就提議來個 "大車水"
我係車神

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-5-29 11:52 發表
有時候可能係有某d師兄"過份地體貼",令到好多囡囡都恃寵生驕,cp就係一個好好o既例子.
當然,尊重囡囡好緊要,但係當遇到d不公平o既待遇我覺得出聲投訴都好應該丫.
囡囡係要寵, 你睇 7少d囡囡幾冧佢. 當然, 如果讓一次兩次都是吋過碼頭苦力. 咪俾兩舊水, 叫佢坐埋一邊睇電視囉 (千其唔好叫佢走, 收咗錢, 梗要坐足一晚, 反省反省)
我係車神

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-5-29 12:06 發表

color師兄呢招真係絕.....等佢罰坐期間再搵多個陪咪得囉
係囉, dj 都要錢, 果200, 叫媽咪簽番多d酒水, 隨時有數
我係車神

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。