推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

頭先新promo, 只係cap得最尾.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
Bye Bye.......

今日華姐........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-16 00:33 發表

原來gay giano都有贊助佢d衫~
我估全部女記者都係gay giano 贊助........

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-16 00:40 發表

好靚~
頭先中閒o個part叉腰好型o架,不過cap唔切.......

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-16 00:47 發表

晏d可能仲有…
但係只得A台o既我,留待下次吧........  

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-16 00:53 發表

好快就到下次~
可能所有主播都會轉新promo.........

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-16 00:58 發表

咁快?
唔計大隻佬同吳嘉佩個promo,第一個係華姐,其他主播之前個舊promo都係同時拍,我估計新promo都差不多出........

今日A台拉近華姐........

今日通頂華姐..........

引用:
原帖由 super720a 於 2007-5-20 11:08 發表

still not yet corrected

Cable TV

佢件衫係咪背心黎架?
super大哥,我覺得似內衣多d.........

引用:
原帖由 super720a 於 2007-5-20 13:08 發表

有同感

蒲完返工?
應該係......

又搵到一幅02年華姐O既圖........

直播緊o既華姐........

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-22 00:15 發表

多謝你啊小葉子~

我突然間想寫信俾管理處,叫佢地考慮加入有線A台頻道,入我地條公共天線~
cy大哥,不過A台都好似要俾費用o架,我記得o係管理費到減.........
好喇,而家post埋今日o既華姐........

今晚通頂華姐........

今日A台拉近華姐........

之後通頂華姐.........

今晚繼續通頂華姐.........  

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-5-28 09:19 發表
你有時間就瞓多d啦!凌晨4點都為我地cap圖,辛苦啦!多謝。
el大哥,諗住尋日訓到夠哂皮,所以冇乜問題o既........

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-29 04:34 發表

:今日係 5 月 29 日,星期二,早晨呀,業兄。
       心情好番 D 未呀?
       記住點都仲有我地支持你架!
多謝你呀少尉大哥,雖然仲有d野未解決到,不過呢一,兩天o既心情都好o左好多喇,放心啦,有你地咁多位大哥o係度支持我,我點唔會令你地失望o既.......

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-30 04:13 發表

好左定差左?
小葉子早晨啦~ 今日有無小公主呀?
cy大哥早晨,咁夜未訓o既
我估今朝可能冇小公主,可能係容媽同余嘉敏做.
不過我大約8點鐘至起身cap圖,而家個頭好痛......
應該係感冒.......

引用:
原帖由 super720a 於 2007-5-30 17:14 發表
下集拉近文化......

唔大哥唔好驚,係佢黎架
多謝哂super大哥........
如果唔係為o左睇華姐,今個星期拉近我一定唔會睇........

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-6-1 21:00 發表
今個禮拜我記得睇呀!好開心呀!
今晚會post番昨晚拉近.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。