推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

加勤比海桑拿

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-11-16 04:11 PM 發表
Do you have a price list yet?
單鐘350,雙鐘600元,其實算貴。

引用:
原帖由 leeyan 於 2008-11-19 03:35 PM 發表
翻版苭岔鼓e",收費走高格調(單鐘$350,鐘$600),裝璜及硬件則屬普通貨色,最明顯連獨立LCD電y都欠奉.指示牌都慳番.........可能與a忙開張有T.希望日後改善.不過所有服務員則非常敬 ...
請問你參加了乜計劃?A、B、C?

謝謝!

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2008-11-21 08:40 AM 發表
but i think the quality of bgs is better in 加勤比海桑拿
今日去領教過,完全無服務,經理(主任)話無囡,(跟住仲好笑)又話 d 囡質素差!我今天註定要失望咁講;

(真係未見過有咁既對白,我幾乎想問番佢轉頭,咁你係咪暗示我剩俾沖涼錢,跟住可以走人過去浪濤莎或新瀛閣?)(抑或唔知係咪嫌我係新客,其實開了一星期,位位都是新客。)

我問是否未請夠人?佢話只有齋 Dup;仲要每鐘一百代支,連水池廿皮,落樓齋 Dup 雙鐘收 $820,唔收 PPS,請備現金或信用卡。

Dup 完出黎,完全無招呼,無問過 o岩唔 o岩 Dup,食乜野;一見我 Dup 完出黎即示意樓梯(離去)在呢邊;

噢,乜唔俾我要坐一陣,食下野 o架?

仲有,地下換衫,上二樓沖涼和休息室,三樓至係房,飲醉酒請小心咪跌倒;
大老板與利園x麗湖相同,不過我估計在逆市下咁既招呼不出一年就摺硬。

引用:
原帖由 吳村人 於 2008-11-23 08:34 PM 發表

嘩,真唔真呀, 差成咁? 我老友去過,話o.k.,$1180HJ,$1880ML,技師質數O.K.
?)
當然是真的啦,我做乜要唱衰佢?總之出房後,全部員工當我透明人魔扮。

$1880我都比得起(我有帶現金,找數時都取了二千幾蚊出黎比收銀處睇,)但佢呢個價豈非同 尖東 Kobe有貴之而無不及?

請睇我的估計:(抑或唔知係咪嫌我係新客,其實開了一星期,位位都是新客。)

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-11-25 12:55 AM 發表

Thanks for your detail report.

no need to go this kind of sauna in this price
唔信咪搵 $600(不連代支、貼士、水池和 Locker 小費)去試個雙鐘睇睇啦。

引用:
原帖由 devilsadvocate 於 2008-11-24 11:10 AM 發表
乜嘢$1880?從未有人提過。我做完專登唔走住,自己座低,叫WAITRESS杯茶我
揸住杯茶,被當隱型。當時只得幾個客!
15分鐘後終於忍住,叫男主任埋來。問佢第三、四個鐘幾錢、型式係點?
而佢同我講「宜 ...
咁既招呼(當客透明),做齋場真係等摺埋。
個主任(男)叫牛哥;真係吽吽地!

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。