推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Remyt 於 2006-10-25 12:51 PM 發表
昨天已睇了何家強醫生, 證實是淋病. 打了支針, 給了7天藥 (消炎+抗生素), 也做了抽血驗AIDS. 11月6日覆診.

今天感覺好了好多. 小便只有小小痛, 龜頭的黃色分泌物也差不多沒有了. 醫生說1-2天就可好番, 藥要吃足 ...
請問你有無戴套?

貼錯文字已刪除。貼錯文字已刪除。完。

無野講

取消無野講。取消無野講。取消無野講。

引用:
原帖由 joe155 於 2009-1-26 05:49 AM 發表
我一兩年前同過一女仔行埋過好似中左招睇過政府驗過話無事
但係又覺得有D問題 有時有D痕有D水泡!驚會傳染俾女朋友!!
有冇人可以send DR.HO 電話同地址比我..
HELP HELP!!!!
一兩年前?若是中招到而家都年幾兩年,乜都爆左出黎啦!(除非是愛滋,潛伏期七年甚至更耐。)
普通叫完做完,一個星期無事就當無野,跟住繼續出獵。

更多的男人是叫完一次未夠一星期已經再叫第二次,因為呢家野,同賭博吸毒無乜分別,癮頭大,癮一起就會心思思,d 囡一日做六個客計,佢仲危險過你。而且每個客都唔知係第 N 次叫囡,風險當然係有,鬼叫男人十個有十個都鍾意叫,話無果 d 男人係阿扁既襟兄弟,講大話。

相關搜索目錄: 賭博

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-1-29 12:40 PM 發表

一個星期無事就當無野? 唔係嘛?
淨係椰仔都可以潛伏幾個月啦...
咁講每次 d 男人叫完玩完,是否要等幾個月至去玩另一次?

而且每玩過一次番黎豈非要擔驚受怕幾個月,如果擔心中愛滋仲弊,要擔心足七年,如此說,玩得好痛苦!

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-1-21 10:28 PM 發表

我今日先再去做電灼, 打針果下真係幾難頂...
個醫生同我講佢腳板都生左扁平疣, 做左4次都再發...
唉...希望我唔會啦...
腳板底的扁平疣,同性病疣是不同的,屬兩種不同的「濾過性病毒」黎,

足底疣冷凍兩三次應該都會斷尾。

引用:
原帖由 tony1984 於 2009-1-11 04:49 AM 發表
中招(椰菜花)

11月尾食左幾次快餐
幾日後就有兩粒肉粒
去左油麻地社會衛生科睇...搽左4次藥水....
聽果條友講好似要起碼幾個月先甩...

o係yahoo 知識到搵到隻藥叫疣 定 寧.....
有冇人試過.....
係咪真係 ...
想問係咪ml 先會生椰菜花?
理論上一定要進入做 ml 至會有體液接觸;

用左d 污糟毛巾會唔會?
風險係會有,但如果純粹係用毛巾,風險係會低過進入做 ml(因為有接觸到條囡的體液)。你可能是用了有細孔的套,因為套不是100%安全,如套上有肉眼見不到的孔,「濾過性病毒」就有機可乘,穿過細孔而接觸到你的龜頭、尿道口(的粘膜),咁你就中招。

因為我果排剩係攪過三次...都有用套....但有一次就唔小心用左佢地d 擺明污糟既毛巾...
理論上這些性病病菌、病毒,一離開人的身體就死亡,但倘若毛巾污糟得滯(例如有膿、分泌物在上面,亦即病毒/細菌的數目自然很大!)

要中招必須有達到一定數量的細菌/病毒。
而你皮膚上有細微傷口而不自覺,病毒/細菌便有機可乘。所以應該不用毛巾來抹下體,(改用乾淨的紙巾。)就算是手手腳腳,如有傷口(例如天熱時有蚊咬過、又抓損過;)也不宜用毛巾抹。

希望我無講錯。

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-12-15 11:36 PM 發表

無錯, 正常中招唔洗1個星期就見泡泡
疣病毒、包疹病毒是會潛伏在皮膚層,有的八個月後才發出黎。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 03:27 PM 發表
頭先係網上同國內深圳D性病醫院醫生MSN, "咨詢在線", 佢地話冷凍治療醫花已經過時, 佢地用藥物針對疣體, 使其脫落.
大陸的廣告真係咪信,醫唔好不特止,唔知俾乜藥你食,食壞個肝、腎就喊都無謂!
疣是由病毒引起,而病毒處於細菌和「非細菌」之間的灰色地帶,以基因作為活動單位,
並非一句「用藥物針對」咁簡單。

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。