推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

pls pm Dr Ho info to me...thx
另外想問...我之前係政府驗過...話有非淋...一星期藥後好似冇事...但之後尿頻同尿道口有分沁...但再驗多兩次都話冇事...期間冇再去玩...我想問係咪應該未清晒或有其他病...
其實政府驗尿道d分沁係驗咩病ga?我擔心自己有衣原體或其他不過政府冇驗...thx

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-21 12:22 發表
另外想問...我之前係政府驗過...話有非淋...一星期藥後好似冇事...但之後尿頻同尿道口有分沁...但再驗多兩次都話冇事...期間冇再去玩...我想問係咪應該未清晒或有其他病...
其實 ...
pls help help me...十萬個thx

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-21 12:22 發表
其實 ...
can anyone help ma?
pls...真係好擔心...
thx thx thx

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-5-23 18:38 發表

gunel 兄你好, 政府check 的只是有無炎症, 我建議最好停藥後三星期去dr.ho度check dna $600衣原體, 因政府信唔過因有check到有炎症他們一定說是非淋所以不一定是衣原體.

放心吧有可能是前列線炎, 點都好三 ...
thx...
已去dr ho到驗尿and分沁la...佢真係好好人
不過如果個前列線炎係由非淋引起既...算係性病嗎...仲會傳染人嗎
我而家係成日有分沁係尿道口...冇乜其他野...似係衣原體嗎?
thx thx thx

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-5-29 03:07 發表

Gunel兄請問你驗分沁係邊度抽出黎? 我都想去一次過驗清楚, 你一共用左幾錢? 有report未呀?

另外Jackylai兄你而家好翻哂未呀, Dr Ho話大約幾時清哂呀? 你又驗左幾錢?
係尿道口,去種下有咩菌,同驗尿check衣原體,所有野加埋1150,有report la,dr ho話好奇怪,因為係我d分沁到種到有感冒菌,衣原體都冇事...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-5-30 23:36 發表

咁低死, 不過咁咪好囉有衣原體就煩d, 咁醫生話點呀?
醫生話有可能oral sex時條女有呢種菌都會搞到你細路都有...而家食藥殺菌

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-30 23:58 發表

醫生話有可能oral sex時條女有呢種菌都會搞到你細路都有...而家食藥殺菌
不過話時話...我d病徵好古怪...朝早起身就冇分沁既...不過第一次小便之後就開始有分沁...尿道口成日都有小小透明野...夜晚就冇ga la...所以我其實仲係好擔心...

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-6-6 13:33 發表

其實我的情況同你一樣, 驗dna兩次都話無衣,支原體. 我想問各師兄有乜辨法係最準.

謝謝
我食完dr ho d藥好左d...希望真係得感冒菌only la...
不過真係好怪...係政府話我發炎之前...我完全冇野ga...係食緊政府d藥時先開始有分沁...冇理由食緊藥d病徵先黎掛...
我驚d菌去左前列腺or睪丸ar...所以打算驗埋

我想問椰仔係咪有可能會冇病徵...我而家過左4個月...雖然睇落好似冇事...不過都有擔心...我可以驗咩先知有冇...thx

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。