推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:41 PM 發表

你成日撞板架,有冇得罪過D客?有冇俾人打?
唔係呀...我無比人打過喎...
我知自己坐唔到果D我會彈個客抬..OR 唔多出聲...木口木面等佢彈...
咁就唔洗曬大家時間...你有你搵第2件開心..我有我坐第2個快樂...
撞板就無既..不過我講野好直..把日唔收囉..如果D玩得D既客我都會粗粗老老D...除非真係個客好好好好C 文啦..如果唔係我都唔想扮野...
返工姐..又唔係打巴~唔中意咪彈囉...我唔想做到咁假喎...
我係點就點...岩玩咪當FD咁玩...我都係當識多個FD咋MA~
我又唔會一世做呢行既...好頭好尾咪算囉...
有一次我同個大6妹一齊坐抬...
個客吹水話下次請我地食魚次...咁講真大家攪氣氛無咩所謂..
我咪笑一笑囉..個大6妹好大返應..
[ (勁笑)嘩..係咪真架..好呀好呀... ]
嘩...呃到真係搵鬼信囉...之後個客同佢扑扑..
我同我坐個客唱K飲酒同望住佢地~
佢又話[ 無一條仔好似你咁耐架..好勁呀..]
我聽完真係笑左出黎...好彩我個客幫我...扮傾計咋..

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 09:57 PM 發表

係你地面前做,
你講到我都興恰恰,
唔得,我要用凍水沖涼訓覺,你唔好裝我涼呀
下次傾過bye
嘩...等我偷睇下先...
好普通既事姐...正如有D客岩傾既..佢地去次所我都會偷睇...唔係.係明睇...哈哈~~

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 10:01 PM 發表

呀妹,偷睇我會嚇死你呀?
細到搵唔到定大到捉唔住呀~~~????

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-23 10:06 PM 發表
server very busy,too many connection,so hard to refresh.
真係訓啦,細佬話要洗白白,下次傾過
bye
唔識英文...
早抖pilot哥哥同pilot細佬...

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:24 PM 發表
路過一遊
hihihihihi

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:30 PM 發表
嘩!走左四粒鐘原咁精彩!
你都知自己無理我四粒鐘呀...

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:33 PM 發表
你間野可以就地正法咩?
打你

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:40 PM 發表

hi, 你今年貴更?
你估下呀...
咁你又幾歲呀哥哥仔...

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:40 PM 發表
睇番你之前同其他人吹,你都幾funny!
岩傾咪傾囉...識多個FD無壞架...
我又唔係上黎哄人上公司開我名坐我既...:bird:
所以重之唔太過份~岩傾既傾咩都得架~~

引用:
原帖由 teryy20052005 於 2006-8-23 10:42 PM 發表
靚妹 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你返工果度收幾錢一個鐘 ?? 啤酒幾錢半打 ??
我要問下先知喎...聽日答你呀,,,TERYY哥哥...

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:45 PM 發表

咁你又估下啦妹妹仔我都狩獵左成十年啦
哈哈哈~~~你個名叫webhunter 唔係 night club hunter喎...
我讀書唔叻..都識dd既..唔好呃妹妹仔...
wabhunter...上得網仲獵左成十年..我估你都有...30-35歲啦...
岩唔岩呀???

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:48 PM 發表
你好爽呀妹!
呢度個個都係正一君子黎!
正唔正人君子都無所謂啦~呢個世界唔係男人就女人架啦~
岩傾岩玩就得啦...唔岩咀型..幾靚仔幾有$$都無用啦...
我好聽咪爽唔好聽咪直囉~哈哈~~~
都可以話我見得人少~~未知死未知驚...哈哈~~~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 10:53 PM 發表

我都冇去NC好耐啦,依家主要去sauna,不過隔離板太靜過來玩下姐

點敢呃你呀,咪俾呢度成板人我都似
sauna咩黎架~教我教我~~~~
咁你姐係幾歲姐~~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:01 PM 發表
喂,你唔使返工既?
我發燒呀...
點返呀...

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-23 10:49 PM 發表

俾靚女打有咩所謂喎!
有容乃大!
有容量個奶奶就變大...
唔掛得啦...我好小氣架...

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:03 PM 發表
sauna咪桑拿lor

姐係xx歲lor
唔講巴就...屎fuck大舊~~~
桑拿好唔好玩架~~~有咩玩架~~~~?????

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:05 PM 發表
發燒就好早抖啦,仲on9,因住病到連9都冇埋就幣啦
無鳩唔緊要...有隻西就返得工架啦...
未必tim呀...有對奶都夠做啦...

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:06 PM 發表
咁你對9有幾大先?
唔話你知~~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:11 PM 發表

妹妹仔,等哥哥教多你一個生字下

9=nine=奶, 明未?
哥哥就中意呢d99姐..
囡囡係要第2d鳩鳩架ma...

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:09 PM 發表
全身按摩,按手,按腳,採耳,修甲,facial.......
全身按摩姐係按埋細佬啦~~~

點解個網好似好慢咁既...

o....我以為我電腦有事~~~

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:52 PM 發表
唔見曬人既
有呀~~~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:03 AM 發表
早三四年呢版就旺,依家得番幾丁友,
如果唔係你阿妹入黎,我瞓得啦!
點同呀~依家都難搵食啦~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-24 12:12 AM 發表

o係 呢 條 thread 出 現 過 o既 起 碼 有 三 個 絕 對 溝 死 女 o既 仔 仔 , 但 我 暫 時 唔 話 你 知 係 邊 幾 個 。
咁叫佢地小心比我食左~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。