推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

今日個Friend 試過 !)) ok喎

回復 #274 白貓兒 的帖子

貓兄...非常同意....呢幾個dup得幾好...我就試過89.99!!

回復 #366 gerrard1208 的帖子

唔係呀麻..冇上去2weeks..咪開唔到大?

各位師兄,Locker 仔提過 中更 中女$*.係走廊見過,嘩高大碼型外觀&身材都幾好喎.有無師兄試過提供.THX

引用:
原帖由 fyiu 於 2006-11-9 05:31 PM 發表
15 is taking rest again.  no working today
我個2杯茶都話 !))同!% 好Friend,邊個同做開!))咪問下!%放到幾時囉.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-10 12:44 PM 發表

佢地生意好,唔憂做,我一個月去髐誚腹A都乜鬼招呼都無,一於blacklist 佢。
我同個Friend一個月都3-5次上去..個個都好傾@喎.uncle locker,高佬至ww.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-21 11:42 PM 發表
唉.....想起大半前係我率先寫Patrick報告, 雖然我(及隋後的兄弟)
寫唔寫佢都好, 差人遲日都會識佢, 但我知...她不想被人講
雖云bg出尼做本有風險,我亦心有愧.

我不忍心尼thread名「無遮掩全開放 ...
係啦!各位寫得太過揚啦,今日小弟同個Friend都有上去.2個女女都有講起星期四發生咗事.故唔到係Patlrick

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-11-21 11:35 AM 發表
上星期五又上左東記一轉,本來想試屈兄推介0既11, 5仔,點知11剛剛上鐘,要等,5仔就話無返(呢個之後發覺有可疑)。dorame又比人mark左,就唯有搵番個最佳後備--3仔啦。
同3仔都叫做熟啦,過程都係咁上下,唔講啦 ...
講緊#仔係咪返中更,細細粒個個呢.最緊係走廊見到個電咗頭髮.唔知有冇認錯呢!好久冇見過佢啦.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-4-5 02:06 發表
貓兄,聽講DoReMe回巢o番!
返咗2星期啦...月尾25号上過去,locker叔已話佢回巢己2.3日囉

[quote]原帖由 白貓兒 於 2007-4-30 13:04 發表
始終覺得十樓班人對女女唔係咁好

貓兄你呢句..有所同感

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-28 20:34 發表

唔知仲係唔係舊時o個個"爸爸"呢?
身型幾好,年齡稍大,三十中,
相頭都唔差,保養得幾好~
真係保養得幾好,佢仲好好傾添.佢係飯堂都係最久個班囉

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-5-3 22:24 發表

都係兩個禮拜o者,
可能停賽時d囡囡會過晒姐妹場都唔定。
依家已經有D過去啦

引用:
原帖由 dna_big9 於 2008-5-8 13:28 發表
我係問佢姐妹場 綠X島 在邊樹?
旺角道道尾呀

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-5-28 13:46 發表
聽講29號開始裝修o番~
相好話月頭至月中兩星期

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 king8619 於 2008-8-5 23:39 發表
頂!今天上湖有差佬放蛇!%中到正#仔好彩差佬放水.不過較了成個半鐘
條蛇仲要金毛有紋身
師兄我都在場喎...麻鬼煩攪咗個半鐘...好咗同個Friend電Book定致愛,如果唔係輪牌上伊人都有可能中蛇

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-8-6 12:56 發表

幾點翵?我都有上去喎
師兄六點七個字出事..著曬燈...兩條蛇應該五點八九入房..全場人都冇故到係蛇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。