推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

^^手骨都幾好,part2都好認真,可以試 ,返中班
返中班重有^*  同@) 都好多人mark
早班#*都ok,幾後生,皮膚有少少曬黑,幾運動形
早班!)*係中女D,但係十分豪放,不過手骨D力爭D

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 handjob 於 2007-4-1 19:11 發表

有冇d嬌的的,相頭好既介紹一下呢? 唔該~
我覺得!))都幾好,幾接近你要求!!

我尋日上去再做^^,佢手骨真係完全冇問題,part2都得,但如果係熟客服務會更good!!

*^我都做過,外形真係幾好,身材有,但係手骨就真係爭D,part2都得,試過幫我用口。
@^樣OK,手骨幾好,但係有D肥,條腿都幾肉腿鵅Apart2都算唔錯都滿意!!
最近發現^!都幾好(以前末做過佢),身型OK,手骨中等,著T-black底底,幾性感,part2都玩得幾放!!

*^我做過真係有BJ,冇吹水,因為我都算係熟客,同D主任、經理都熟,唔知會唔會係呢個原因。
其實我都唔知點解鶡錀兄會$388埋單冇part2,有機會我幫你問鵅C
中班^*其實幾好,手骨一定得,part2全程都自動波,幾放,把聲叫起螺ㄣX好聽!
^仔都可以試鵅A身型幾高鵅A手骨中中地,part2都OK,有BJ
有個!!年紀大少少,骨可以,part2都算勤力,應該做鼣ㄟ絰禲]除蠬L),冇咩心水可以試!
我應該聽日會上去,有新料再回報大家!!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-30 09:51 發表
試了夜更*# 細細粒.
part 1 ok
park 2 全程細心呵護 連腳指也照顧週到.......hehe
*#咩年紀!身型如何,有冇BJ,最近有冇上去,有咩好洃雯!!

我上次都做過!)),樣貌真係幾好身型都得,part2都幾勤力,有BJ、BM,底線可除下,不過完事後洗手返蟈N冇再K骨,只係攬鴽j鴾禲A有少少偷雞。手骨都算有力如果唔太倦都可以鵅A不過下次都可以再mark,OK!!
如果講招呼同玩得放,^! 都係一個唔錯嚙嚝!
@! 我就未做過,唔知各位C兄有冇報告呢!

!))、^!係返早更.....

!@!我都做過,樣一般,大脾有D肉,唔算修長,北記,part1都有心機,但力水爭D,part2招呼都唔錯喎,有bm、bj,比毛巾你沫手當然可以摸下面啦,都算慢慢同你攪,唔會有太急儱P覺,事後服務都OK,滿意!!!!!!
呢個場可以試駶^、^*、^!、!!、!))都應該唔會失望。

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-10-20 09:23 發表

借問聲是不是來自哈爾賓呢那個!
正是,我覺得佢D態度機好!!

@!我好似未做過,我都係鍾意D招呼好,最好有BJ鴾k女!!

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-17 20:45 發表

那你會再cal的是什麼no.??
但日更已換了多位囡囡喎....
下午去可以找吓angel問吓.....
日前試過新到的"九巴" 之前在旺角人氣也很旺的場做過
part 1 用心但仍有改善空間
part 2 程序 ...
你講到同上面D主任咁熟,唔係未做過孖棍呀!

引用:
原帖由 pb716 於 2008-9-2 08:54 發表
如沒有換人
!)^是不錯的夜更囡囡.....
點樣唔錯呀,part1唔錯定part2唔錯呀!!!

引用:
原帖由 easyfan 於 2008-11-13 09:15 發表
呢間場我曾經都成日去,諗住環境都ok,又就腳,但而家諗起我都火起呀,呢間野成日都似熟賣熟,d女又唔得,又老,之前都有mark開幾個女女,但冇做又唔講,只係話佢放假呀,又話介紹個新女之餘似類既說話,點知上到佢,仲老過我老母 ...
我覺得又唔使講到咁嚴重鵅A間間場都有中女同熟女,我又唔覺得佢]係黑店喎,讋G招呼都OK,靚唔靚就各花入各眼啦,呢間場有時都好旺,都應該有佢鼤z由。

如果年廿八夜晚上去,好肯多人,祝你好運!

引用:
原帖由 jameswun 於 2009-2-13 23:42 發表
呢間垃圾場我早就唔去啦,我勸各位C兄不去為妙
點樣垃圾法,可唔可以講豁光!!!!

引用:
原帖由 CHAN3V 於 2009-3-4 08:41 發表
Dear All C-Hing,

Have tried * twice.  Local, age around 30-33.  Very good in part 1.  Bring "pocket" inside, ML foc.
你係講!^定**呀!!!!!

引用:
原帖由 pb716 於 2009-4-23 04:38 發表
日前上去天使姐姐放大假去外遊,只好由大會安排,今次試了**服務不錯,PART 1可以接受師承天鵝湖,PART 2確投入角色,並擔擔抬抬也沒怨言,也有新囡囡上班,大家可考慮試試…
**都鬫n長時間啦,佢話比你聽師承天鵝湖,有冇話比你聽以前鶱銇※筆r。有新女女上班,請介紹一!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。