推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

因為可以屌得盡情D,而且又有新鮮感

咁就一定啦  屌人地老婆個個都出盡全力,可以盡情發洩又有新鮮感,邊個會唔鐘意?
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 23:08 發表

我都係咁話,最好就係屌人老婆,有新鮮感。第1次睇過老婆比人屌之後,第2次都冇咁興奮啦!

又無特定既,邊個個老婆唔方便時,要特別想要就玩3P
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 23:16 發表

個個都要屌人老婆,有冇安排幾時邊個要出老婆呀?
唔嗲住喇,老婆要用電腦打麻雀!

相關搜索目錄: 電腦

第一次多數都係半推半就去玩
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-15 13:29 發表

其实第一次系半推半就引诱老婆搞4P。。。。

一定啦,第一次係老公面前俾人屌,我老婆就怕羞到成面紅晒,好似第一次咁
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-15 13:55 發表
第一次係老公面前比人屌wo  更係未敢去盡喇   

第一次玩最好就灌D酒俾老婆飲,等佢醉醉地,跟住就半推半就玩  女人就好衰,未插入去前就好似好怕咁,當碌野插住佢隻西時佢就會變得好淫

開頭玩交換我覺得係最公平,玩幾次熟左之後玩下3P都OK
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-16 14:56 發表

其實交換黎玩都公平諢A應該都冇乜「炸形」,係咪個條麻甩佬樣衰唔撚掂,你老婆唔滿意呀?

我都覺得刺激係第一次睇住老婆狗仔式爬係我面前兀高個PAT PAT ,隻西微微咁張開  朋友碌野對住老婆隻西,一頂入晒去老婆隻西到個下真係好HIGH  ,其次係睇住老婆同朋友吹蕭都好HIGH下  睇住朋友碌野硬晒放入老婆個口到,老婆吹到雪雪聲,勁刺激
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-15 14:40 發表
女人咪就係咁   上次同老婆玩佢第一次既3p時  好在我朋友都算ok  可令我老婆用手渣住佢碌野  頂住自己個窿口  睇住朋友碌野一頂    入左老婆個西入面果下  woo  woo  不知幾High呀我  而老婆又抱住朋友比.佢大大力咁 ...

平時對住老婆就無咩性慾  呢個情形就覺得老婆好性感,自己都好想立即抽插佢隻西直到佢叫晒床為止
引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-17 16:36 發表
我都覺得刺激係第一次睇住老婆狗仔式爬係我面前兀高個PAT PAT ,隻西微微咁張開  朋友碌野對住老婆隻西,一頂入晒去老婆隻西到個下真係好HIGH  ,其次係睇住老婆同朋友吹蕭都好HIGH下  睇 ...

強迫黎玩都唔好玩啦,老婆隻西都乾晒水,插都難插入去啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-17 22:59 發表

咁,你就唔硠o,呢d野唔應該強迫既,最多唔玩住,下次先囉!你老婆出得黎都有d心動架,咪番屋企再慢慢tum,實有機會架!

開頭我老婆都好怕羞,好唔玩得
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-18 17:19 發表

唔係個個人既老婆都似你老婆咁聽你話咁玩得!

係呀,平時對得老婆耐已經覺得佢無咩吸引力,不過睇住佢俾人插又突然覺得佢好性感,好有吸引力
引用:
原帖由 油七佬 於 2010-8-18 20:54 發表
,
睇住老婆比人屌
又真係好撚刺激
睇住第二個男人碌鳩插入老婆隻西
出出入入真係好撚過引
感覺仲過引過自己插佢隻西

夾硬黎有咩好玩?重要俾人將D精射埋入老婆入面  我就覺得接受唔到,我覺得俾人砌都可以,但係一定要用套
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-19 06:53 發表

条友系抱我老婆入另一间房跟住系佢禄野楂左性爱油至狂插我老婆。听到系房老婆叫吾好, 吾要,跟住没声左。。。当我系出面稿掂佢隻肥西SP,我入房至睇到我老婆比人用& ...

我都係咁話,點玩都好,安全第一
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-21 08:56 發表

無論玩幾多P都要預先講清楚規則,要帶套應該係最基本既守則,玩完之後要睇醫生,晒時間晒錢,又要提心吊e,玩黎做乜!

真係呀,你估睇咸片呀? 睇住老婆隻西同口流番第二個男人D精出黎,跟住自己再屌老婆隻西同佢打車輪?諗起都想嘔
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-20 20:57 發表

玩3p梗係要用套啦,如果唔用套,之前個男人射左d精係入面,唔好話要插入去,諗到有撻野係入面都毛管洞,條尻都軟埋呀!

其實係你未睇過,如果睇過你就會明白個種興奮同刺激
引用:
原帖由 死灰复燃2 於 2010-8-22 04:12 發表
冇可能兴奋。除非果个系人地老婆

攪得多你就唔會興奮  到時你就會另外搵新刺激
引用:
原帖由 zzzb 於 2010-8-24 16:11 發表
吾會  見到佢比自己搞就會

不如貼D你老婆D相上黎俾大家欣賞下先  可以庶左個樣佢,只係欣賞下亞嫂身材
引用:
原帖由 kkqwerqwer 於 2010-8-25 21:27 發表

我想識男

我都係,我都係特別鐘意睇老婆俾人用狗仔式黎砌  覺得呢個姿勢佢好淫蕩
引用:
原帖由 kingamemen 於 2010-8-28 22:02 發表
我有試過,我鐘意睇我老婆俾人用狗仔式黎砌

開頭就係受委屈,好似俾人姦咁,不過好快就變成俾人屌到係咁叫床
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-8-30 11:49 發表
我都係特別鐘意睇老婆俾人用狗仔式黎砌,但覺得老婆個"受委屈"樣好工正!

同房唔交換都刺激既  通常老婆肯玩得同房唔交換就好快可以玩到交換埋
引用:
原帖由 james3504 於 2010-9-3 20:19 發表

呢排有d師兄提議同房唔交換,你可以試下!或者各自兩對攪野愈玩愈激,玩到交換呢!

第一次睇住應該好刺激,睇住老婆怕羞到面都紅晒個種興奮,好似第一次扑佢咁
引用:
原帖由 熟男 於 2010-8-30 17:56 發表
開始時未知對方嘅技術好唔好h:" />
但係一入左就high到爆

而且當你插緊你老婆,到佢高潮時再問下佢係唔係交換屌,當女人係高潮時無晒理智,可能會肯玩
引用:
原帖由 james3504 於 2010-9-5 22:00 發表

我都同意大小小兄所言,玩得同房唔交換,即係心思思想玩交換,所以不防一試!

要用KY就代表你老婆唔係太興奮,下次等佢興奮到出晒水先好入
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-6 14:13 發表
ng比屌入去, 其實no fun ga wor.
始終我老婆過ng到比人屌ge關口, lee排同佢舊同事玩左兩次:
弟一次:
係間工廠區, one man band office, 冇100呎, 7pm上到去, 佢準備左d 0茶,個mon播住四仔,坐係sofa一陣, 我徐左老 ...

相關搜索目錄:

雖然自己隻私家西俾人屌,但係同時又可以屌番人地隻私家西,都萛係公平
引用:
原帖由 love911 於 2010-9-6 01:29 發表
, 無能野嗎, 自己隻私家西比人屌

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。