推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

睇住老婆俾人屌到高潮時個HIGH樣重興奮呀
引用:
原帖由 sexyroma 於 2011-3-2 18:32 發表

睇住老婆比人咁樣玩真係爽死, 最好就係幾個人一齊搞佢, 一個玩波一個玩西, 另一個比碌野佢含, 睇倒都硬到想射野

除左狗仔式之外,我最鐘意睇我老婆用女上男下呢招  因為個衰婆一high就會反客為主採取主動用女上  所以睇到佢主動要求女上男下就知佢俾人砌得好興奮
引用:
原帖由 triplewolf 於 2011-4-20 18:39 發表
我都是咁的FEEL.

出黎造又點會享受? 你幾時見過D雞會有高潮同興奮? 交換黎玩係為左享受
引用:
原帖由 mc.g 於 2011-6-11 20:34 發表

咪話佢不如出0黎做

呢樣真呀,睇住老婆俾人砌緊個種興奮表情真係好正
引用:
原帖由 toto2378 於 2011-6-10 02:23 發表
當然興奮!睇住她的反應及看見男方对她的動作,怎會不爽 不然也沒有那么多自拍老婆放上网,任别的男人欣赏,祇是説出來怕被人笑on9,便放在內心

有呀,最近發現去旅行玩,老婆會玩得放D  可能係因為去旅行放鬆心情有關  最近去過珠海個海泉渡假到玩,跟住當然有下文玩啦
引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-6-15 13:57 發表
c兄,最近重有無,睇住個老婆俾人砌呀?

我點解要吹水?
引用:
原帖由 peter1971214963 於 2011-6-17 19:55 發表
咪成日吹水啦

最衰呢度唔俾貼D激相,我貼過幾次都俾人刪相
引用:
原帖由 Water0man 於 2011-6-22 09:31 發表
偷窺嗰感覺比真係好正........!
想同老婆影相POST出嚟比人欣賞都無機會.........真慘!
希望大小小師兄可以出多D相比我地欣賞啦!

玩還玩,安全D好,中出我就唔製,太危險
引用:
原帖由 kakaol 於 2011-7-12 19:12 發表

幾時玩埋2穴中出?

貼出黎俾大家一齊睇會重興奮
引用:
原帖由 10022 於 2011-7-6 13:19 發表
每次係手機度睇返老婆俾人砌緊的片,非常興奮。

相關搜索目錄: 手機

呢個比喻好好
引用:
原帖由 百厭頑皮 於 2011-9-9 17:31 發表
話hi果d ching, 會唔會係因為平時親自操刀時距離太近, 享受唔到果種速度+動態既視覺享受, 到處於第三身時就睇得清清楚楚. 我指好似當你企o係中環時你肉體上享受緊中環, 但係就睇唔到中環既夜景, 要搭返船返尖沙咀海旁 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。