推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

咁多玩法?  又吹口琴、又吹蕭、又打鼓, 我怕我老婆頂唔順
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-17 13:04 發表

夾band都ok諢A男鴽j口琴,女鼢N吹蕭,又有猛男抬鼓、打鼓!都齊晒人腳,可以開演唱會添!

開頭唔得,但係女人俾人插多幾次就好大碌都會頂得住
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-19 11:45 發表

其實乜都唔駛睇,睇佢平時用得多唔多,同埋食開大枝野定係小兒科隉I假設一個高大鴾k人,淨係比老公一個男人屌過,未比第2D男人屌過,老公又短又幼,突然間有個大jj黎屌佢,都未必頂得順啦。反過來講,如果細粒 ...

唔會屌爆咁誇張? 最多俾人屌到腳都軟埋
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 00:05 發表

你老婆有冇食開大枝野架?如果唔係會比大枝野屌爆架!

所以人地話女人八十歲前唔好俾飽飯佢食就係咁解 驚仍食闊晒
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 15:07 發表

有時食慣大枝野未必係好事黎,食大左個胃口,要食番正常份量鼣央A可能唔夠皮,男女雙方都冇癮,所以超大份量鼣央A都係耐唔耐食一次半次好喇!

7個就真係太誇張啦,真係俾人輪成晚輪到天光都未射完
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 23:09 發表

咁,你認為你老婆頂唔頂順7男輪流抽插呢?

長唔長唔係太大問題,最緊要係技巧夠唔夠
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-24 09:12 發表

如果老婆係一手貨,冇第2個男人食過,唔好話5吋,3吋都冇投訴啦!因為冇比較。

影D相貼上黎大家一齊欣賞下
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-25 08:58 發表

生番都有成寸长。。。多谢关心。不过只西比条卫生棉条插晒入去,露出两条白绳仔,又几得意。

咁又係,等佢黎完之後再影啦
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-25 14:33 發表

尼味野(大姨妈)。。。吾好挂。。。费事老婆捻主我影尼D相别有用意。。。

得意同好睇系两会事。。。

唔緊要,唔夠份量就搵D朋友幫下手,大家唔同SIZE就可以滿足到老婆啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 14:31 發表

技巧梗係必需啦,但都要有番咁上下份量先夠飽架!

係,性愛大家都應該享受  多D唔同SIZE等老婆試下享受下 通常老婆都會高潮連連
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 16:11 發表

講黎講去都係玩3p或多p啦,等老婆可以享受多d唔同鮢ize和技巧啦!

試過一次之後就會上癮
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 21:58 發表

廢話,老婆被幾個男鴭菮I,梗係多d高潮啦!我被幾條靚女服待,我都硬d,射精都多d、遠d呀!
不過好多男人都過唔到自己心理關口-睇住自己老婆比第2個男人屌!

你個比喻幾好
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-27 14:31 發表

梗係會上癮啦!即係食開好野、靚野,突然間食番d正常、普通鼣央A梗係冇咁happy啦!

佢就無,反而我就有  好多時睇住老婆俾人砌到叫晒床個淫蕩樣,重興奮過自己砌佢
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-28 16:07 發表

咁,你老婆有冇上癢呀?

餓佢一排? 我怕佢會出去偷食 所以都係塞飽D佢好
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-28 17:24 發表

你老婆食過好野冇理由唔上癮諢A可能佢口講隉I因為你都經常安排d大餐比你老婆食,佢使撚出聲呀!你試下有段時間都淨係得你同佢,或者餓佢一排呀,睇下佢出唔出聲?

等佢飽到嘔
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-28 20:54 發表
真的嗎?

耐時久啦  一個月一次到啦,飽到佢唔識陏
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-29 01:35 發表
幾時先?

一個月玩一次交換或多P, 玩完通常老婆都會飽晒
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-30 11:38 發表
一個月一次,都會飽到佢唔識陏咁勁?

而且唔知係唔係對得老婆耐,好悶,好多時都唔想扑佢,反而睇住佢俾人扑重刺激同興奮
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-30 11:38 發表
一個月一次,都會飽到佢唔識陏咁勁?

其實都好小,可能真係對得耐,好悶,都唔多想扑佢咁,一個星期大約一次到
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-30 16:27 發表

一個月食一餐滿漢全席就夠飽,你老婆都好細食諢I咁,家常便飯,你一個月同佢又食幾多餐呀?

多數都係老婆想要
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-31 00:28 發表

老夫老妻一星期一次都唔少喇!通常係你撩佢定係你老婆西痕要開飯呢?

呢個就我提出
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-31 17:25 發表

家常便飯就你老婆開口,滿漢全席又係邊個提出呢?

咁又無定  初頭都係我想搵D新刺激先提議咁玩
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-31 17:48 發表

有冇規律幾隔幾耐食一次滿漢呢?

咁又無,其實佢唔多想玩,可能都係想滿足我先玩
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-31 18:15 發表

初頭梗係男人提出啦,就算女人想都唔夠e講!但而家你地都應該玩過唔少啦,你老婆有冇試過話好肚餓,提出要食大餐呀?

初頭玩真係幾刺激既 睇住個朋友碌野係老婆個西到出出入入 真係刺激到唔識形容

女人就好衰,開頭就話唔好,玩過之後又唔多抗拒  都無特定幾時想玩,耐時久就玩下,雖然老婆無特別講,不過我知佢好多時都有好多高潮
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-31 18:24 發表

咁,你點知你老婆幾時想開大呀,有冇試過你安排左開大,你老婆拒絕呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。