推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

123 12345
發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:36 發表

如果你見到我自慰你會點...............
如果見到你自慰我怕我忍唔住,見到咁靚既女人要食自己,做男人既一定要幫你,主動喂飽你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:42 發表

我老公就好鐘意睇我自慰.....睇到佢忍唔住就會小我
係男人都鍾意啦.我諗你果時個樣一定好淫

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:44 發表

其實你們都可以叫女朋友或老婆自慰給你睇
我怕講左出黎,女朋友以為我變態

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:50 發表

其實我就不會介意啦
係你主動定你老公開口叫你先呢

你老公真係好幸福呀,睇到你自慰即刻起頭啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:10 發表

佢話最頂唔順是我自慰時個淫蕩樣子和我的叫床聲
一定好大聲好淫,樣子一定淫蕩到係男人都想搞你果D啦

午安呀IRIS,又換左新頭像好吸引人啵

今日真係好多野做,聽日希望同IRIS你傾耐D啦

IRIS早晨,同你拜過早年先
祝你樣樣都順風順水,最緊要你同你屋企人都身體健康

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:57 發表

多謝你先......大家網友都咁話
嘩,CHECK番EMAIL即刻收到利是,你對奶真係好正,如果可以渣下就好啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:06 發表

其實個個C9都應該差不多
我覺得好堅挺呀,粒LIN都好正,好想啜下呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:11 發表

你一啜我粒乳頭就會硬晒...........
我一粒要用口,另一粒會用手玩到硬哂,跟住就要摸下妹妹有反應未

濕哂就用口幫你奶下妹妹,最好你都幫我吹奏下細佬啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:34 發表

快啲伸出你條大JJ給我揸下先啦...........
你要呢度大把C兄可以俾你啦
今日會唔會又去廁所自慰先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:39 發表

睇下感覺如何先.............
你現在係唔係覺得妹妹好多水,好想摸下佢,搵手指了下佢呢...

斯開c襪之前係你公司好粗暴咁同你做

好多C兄都未發功咁快就頂唔順啦IRIS

IRIS一陣要講下做左D咩呢

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-2 12:41 發表
咁耐既..係咪自慰完出黎又比老細叫左入房..?
會唔會自慰完見肚餓去左食飯呢

做野先啦,同咁多位C兄同IRIS拜個早年,祝大家身體健康,心想事成啦

早晨呀IRIS,祝你心想事成,日日都開開心心
咁多位C兄都心想事成啦

hello呀iris好耐冇見,新年快樂

HI IRIS好耐冇見

123 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。