推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:08 發表

你試身室裡有冇鏡和櫈嫁
當然有啦,重OK大的,可以俾我一路幫你,一路睇下自己身材有FIT

IRIS咁耐唔應人,唔知去左食飯定食自己呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 12:27 發表

咁上圍是否要用手量度嫁..........
我會用手同口囉
用手試下有幾大,同用口試下粒點硬唔硬,因為唔試清楚好難買岩你既衫
你對奶咁大睇黎真係要慢慢試

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-12 12:50 發表
iris咁耐都唔應機既..係咪去左食晏喇???
可能食飯,又有可能同細妹傾下計呢
話時話今日真係好凍

如果IRIS可以影下出哂水既相俾我地睇下就好啦

出街先啦∼再見啦IRIS
再見啦咁多位C兄

今日又見唔到IRIS,好失望呀

午安呀IRIS,你個PAT真係好靚,可以渣下就好啦!
唔講咁多PM左你先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:30 發表

老公用狗仔式時真的會啪啪聲嫁
有冇一路狗仔式,一路打下你個pat呀
其實我叫wah

一路同你狗仔,一路大力地揸你個靚pat真係人生一大樂事
用埋另一隻手揸你對奶就好了

嘩,iris又令到我係公司起哂頭,又唔打得j,你話點算呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:46 發表

鐘意嗎??????????????
十分十分鍾意啦,我都好想奶完你妹妹同你狗仔下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:48 發表

希望有機會啦..............
機會係你俾既姐,你唔俾我地點想都冇機會

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:50 發表

上次次有機會給你們.....但只有兩個男人
希望第日重有機會啦 iris今日幾點放工呀??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:55 發表

1:00左右.....你呢?
3~4到,之後去打波

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 13:01 發表

打籃球????????????
係呀,其中一種興趣,另一種就係做愛
好期待你星期一d相呀iris

如果可以影到你全身or妹妹就好了,可以sexy既動作就更好啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 13:13 發表

想想啦....................
其實只要你有相俾大家,大家都好開心

byebye啦iris,期待你星期一呀

IRIS早晨呀 收到你D相啦,多謝哂你
咁樣若隱若現好正,如果見到你咁自慰真係即刻要捉住你大戰幾穫

午安呀iris,一有時間就忍唔住上黎睇下你
如果有機會幫你潮吹就好啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:49 發表

我真的很久沒有試過啦..........
你一定成床都係水啦,我諗你一定一路呻吟一路出水

咁早就走,咁明天見啦
再見iris

IRIS早晨呀,又換左新頭像
睇黎IRIS你真係好食唔飽,有機會可以幫下你就好了

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 10:29 發表

我意思是如果他對我唔住..........我就會大開性愛門...........
點樣大開先?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。