推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

我怕你老爺都力不從心啦,當然都希望好似樓上C兄咁講,你老公唔會對你唔住!
因為你老公對你唔住,你第日一家晚晚都好飽

IRIS新年有咩地方去呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:04 發表

未知.....可能去日本或馬來西亞
如果你去日本好想見到你著和服個LOOK,一定好靚
IRIS我大膽一問唔知我地新年有冇機會睇你新相呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:11 發表

新年前一定會最少一次......好嗎?
好呀,多謝你
你話呢度有幾多男人同你,我一定排隊,
只要你願意,一定同你試

隨傳隨到我可以,我都要入十強
重有2頁就到200

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:29 發表

到時睇下邊個先是10強囉
你要點揀先IRIS
性能力,外表,體格,口才

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:35 發表

最重要這4樣........還有時間......最好當然經濟上不要我照顧你啦
經濟上當然唔洗啦,我可以勝任呀,等緊你俾人報名JA 我一定出盡力喂飽你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:41 發表

你有冇車嫁
我又冇啵,單車我就有架,唔係要車先得呀

好傷心,等我努力D做野先
IRIS可唔可以都俾機會我呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:50 發表

當然會啦.......我想你會是有氣有力的男人.....但未知jj如何
粗度都唔差,到時你就知,我諗有能力喂飽你,

長度都可以,我女友都話唔錯
你有幾深先

IRIS就算E家講到幾勁都冇用,真正出黎較量過先知
我覺得呢度咁多個C兄,實有幾個岩你口味,都係果句,如果可以報名留個位俾我呀
客多呀做野先啦~88,晏D再傾啦IRIS

IRIS早晨呀,今日又有得睇你相,美好的一天

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-19 11:29 發表

早晨呀.........
琴晚有冇同老公大戰呢?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-19 11:46 發表

沒有呀..........他好夜回來
咁咪要食自己,如果可以幫你奶下就好啦
IRIS我都PM左你,多謝你
愈近新年真係愈多野做,唔係成日有機會同到你吹水,所以要珍惜

IRIS收到你D相啦,你對奶真係又大又白,好想你同我用對奶夾腸仔呀
多謝你IRIS

呢幾日好多野做呀,又上唔到黎同你傾計
我都想要你D相相呀IRIS PM你先

早晨呀IRIS,收到你D相啦,多謝 期待你下次的新相
琴日JAMES師兄就好啦,可以試下同你玩,幾時到我地有機會呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:58 發表

6:00鐘上車時已沒有著底褲胸圍啦.....只是放在手袋裡
姐係落車果陣俾C兄? 咩色GA??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:06 發表

van 仔我老公會唔信的....現時老公話下次都call 番JAME....特別我自己一個人夜晚回家時
幻想一諗可能你老公已經知道,但佢想其他人喂飽你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:14 發表

點會呀......JAME是我在這個網上認識的
係可能佢見到你地係的士玩,但佢唔出聲,等你enjoy下,不過都係幻想下姐,我相信你老公重係好鍾意你呢個淫老婆

再見啦iris,好果有你一定好開心啦

Iris今日收工先睇到你頭像,真係好sexy呀,如果可以睇得更多就好啦
如果你有機會買衫搵我呀,我打折俾你呀

IRIS我岩岩先收工JA,可唔可以SEND相相俾我睇呀,唔該你呀
PM你先

早晨呀IRIS,今日收到你D相啦,睇見你對奶就好想渣下同奶下,多謝你先
次次聽到你出哂水就興奮,你幾時有活動呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。