推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

唉!又要做野啦IRIS,明天放假先傾啦~88

IRIS早晨,今日放假可以同你傾計啦
剪左個新頭髮如何呀?

會唔會IRIS去左食飯啦

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 13:15 發表

又唔係啊!星期日我又day off啦.
做sales放假冇定架
C兄你都係SALES嗎,我都係

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 13:24 發表

你今日都係day off啊???
係呀,近新年真係好多野做

IRIS你都要努力呀,有剪頭髮嗎?

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 13:28 發表

冇計啊,呢d時候一定好多野做啊?
呢D時候D客特別煩,C兄介唔介意講你SALES咩??我SALES衫的

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 13:38 發表

我sales日常用品
d客一定要抵,要靚,要正啊?又其係果d攞著數既人
係,樣樣都要又抵又靚,又要折完再折

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 13:47 發表

最慘男人女人都係咁啊
大陸客最驚啊!我好怕sell左野佢地,怕人找麻煩
大陸客會問完再問,同一個問題問好多次,有時真係幾煩

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 13:56 發表

要好有耐性,不過佢地唔蠢架,好識格價啊!
師兄有冇返工識到c9啊
都有D呀,但應該冇IRIS咁正,但有D少女都唔錯
IRIS如果你買衫我一定打折俾你同私人請你食腸

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 14:11 發表

我果邊多中女ol啊,睇落唔錯啊
C兄講唔講得咩區先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:29 發表

正在考慮貼邊套
可唔可以貼哂呀IRIS

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:33 發表

幾百張相喎
希望你可以貼多D啦,新年大家都想睇多幾張
IRIS新年係唔係難D上黎呢度??

邊個咁衰用左IRIS個頭像呀,叫N3H 鎖佢POST啦
IRIS唔好嬲啦,你老公應該唔會知道的,應該係條友偷圖

IRIS唔好嬲,唔好因為D唔守信既人而嬲,下次選擇人再SEND
呢度好多人都會支持你,我都會支持IRIS你的

唔通IRIS咁忍心唔再上黎

IRIS早晨呀,再次見到你上番黎真係好開心
希望你唔好再嬲啦,呢度好多人都好想見到你(我都係)
希望你開開心心啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:02 發表

多謝你呀.........籃球先生
籃球先生我鍾意呢個名
要番工啦,特登睇下你有冇上黎,有就好了,走啦下次再傾啦IRIS 88

岩岩先放工,聽到你話SEND番相真係好驚喜,正呀IRIS
PM左你先

IRIS早晨呀,今日年28要記得洗下妹妹呢
PM左你你收到未呢?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 10:44 發表

你要重新PM過.
四兩金,林先生,猫猫,六一都收到啦
再PM了你啦IRIS,收到嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 10:55 發表

已收.................藍球人
咁就好了,今日幾凍著多件衫呢,買左新衫未?

通常星期一最唔想做野

我都想益下我
IRIS幾時先有呢D機會呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:30 發表

現時怕左你們呀......驚你們偷影我的相片呀
我相信唔會既,大家都成年人知道咩係唔應該做既
希望唔好影響左IRIS你就好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。