推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-30 20:38 發表

自費, 一定有

火雞醫師晚安
我找AS 食 ,  晚安安

你又有病
唔似我個隻

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-30 20:47 發表

AS去搵女醫師喎,
我經常有病,所以唔睇囉
你個隻係咩病
你幾時做左顧問.重糸明知個隻

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-30 21:20 發表
火雞雞好
聽朝幫我問侯AS
都約唔到佢
佢唔知上唔上

點解寂寞的心會一對

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-1 22:13 發表

呢句好似係刧犯嘅常用術語嚟噃~
幾時上去一齊上 , 我又想去同一地方

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-1 22:17 發表

火雞雞~ 星期一!
度一度先 , ok 就PM你

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-1 22:24 發表

三隻都咁好彈力?! 啱啱試過做唔到~
彈力算唔算挺

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 22:24 發表

因為大家都一定對
你對野咁點解

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 22:31 發表

火雞雞請明示
佢對野好大

對野=???

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-1 22:35 發表

呢樣嘢我唔好, 亞媽教落味精嘢無益~
要食過至知有無味精 ,一定要TRY至知

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 22:37 發表

不完全對稱 算唔算一對    
同色都算

尋晚無乜訓 ,
去訓先

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-1 22:42 發表

鴛鴦色
帶我見識下
可遇不可求 ,
施主隨緣

天地有正氣,雜然賦流形。下則為河岳,上則為日星。於人曰浩然,沛乎塞蒼冥。
皇路當清夷,和吐明庭。時窮節乃見,一一垂丹青。在齊太史簡,在晉董狐筆。
在秦張良椎,在漢蘇武節。為嚴將軍頭,為嵇侍中血。為張睢齒,為顏常山舌。
或為遼東帽,清操厲冰雪。或為出師表,鬼神泣壯烈。或為渡江楫,慷慨吞胡羯。
或為擊賊笏,逆豎頭破裂。是氣所磅礡,凜烈萬古存。當其貫日月,生死安足論。
地維賴以立,天柱以尊。三綱實系命,道義為之根。嗟予遘陽九,隸也實不力。
楚囚纓其冠,傳車送窮北。鼎鑊甘如飴,求之不可得。陰房闐鬼火,院閟天黑。

天地有正氣,雜然賦流形。下則為河岳,上則為日星。於人曰浩然,沛乎塞蒼冥。
皇路當清夷,含和明庭。時窮節乃見,一一垂丹青。在齊太史簡,在晉董狐筆。
在秦張良椎,在漢蘇武節。為嚴將軍頭,為嵇侍中血。為張睢陽齒,為顏常山
或為遼東帽,清厲冰雪。或為出師表,鬼神泣壯烈。或為渡江楫,慷慨吞胡羯。
或為擊賊笏,逆豎頭破裂。是氣所磅礡,凜烈萬古存。當其貫日月,生死安足論。
地維賴以立,天柱賴以尊。三綱實系命,道義為之根。嗟予遘陽九,隸也實不力。
楚囚纓其冠,傳車送窮北。鼎鑊甘如飴,求之不可得。房闐鬼火,春院閟天黑。

皇路當清夷,含和吐明。時窮節乃見,一一垂丹青。在齊太史簡,在晉董狐筆。
在秦張良椎,在漢蘇武節。為嚴將軍頭,為嵇侍中血。為張睢陽齒,為顏常山舌。
或為遼東帽,清厲冰雪。或為出師表,鬼神泣壯烈。或為渡江楫,慷慨吞胡羯。
地維賴以立,天柱賴以尊。綱實系命,道義為之根。嗟予遘陽九,隸也實不力。
楚囚纓其冠,傳車送窮北。鼎甘如飴,求之不可得。陰房闐鬼火,春院閟天黑。

一個好很熱的大陸

一個停電的房 桑拿免費

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-3 15:27 發表

香港都35度, 大陸應該37度左右
39。9度

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-3 15:28 發表

一個停電的房, 但可以上網
不可開空調 AS最凊楚

國內停電是不會無電的
只可用照明的用途
如電表飛轉即時罰錢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-3 15:35 發表

火雞雞午安

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-3 15:28 發表

呢個時辰最好去沙灘~
雪山臭弧

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-3 15:41 發表

咁早啲散水去洗白白囉~
走到貨至比走

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-4 12:58 發表

咪係......攞佢去榨汁~
星期一無得去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。