推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-30 21:59 發表
抵死順口留

鄉下早上雞叫人 城市晚上人叫雞

你叫我

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-30 22:37 發表
火雞雞係人 ->
我係人 ->
火雞雞叫我 ->
人叫我 ->
火雞雞叫人 - >
雞叫人
我叫火雞雞 - >
人叫雞 - >
我叫雞

呢句至正

我有淫賣 , 有邊個想要

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-1 16:15 發表

我呢邊都有羽絨賣, 仲好平添~

各位下午好~
羽絨好似我一件都無

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-1 17:03 發表

" b 顧 b 顧 " 有人放蛇  
咩蛇

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-1 17:03 發表

" b 顧 b 顧 " 有人放蛇  
咩蛇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-1 17:22 發表

咁你有無性趣整番件哩?
著左成個筋肉人咁 , 我怕怕
有無得睇下先 ,
想執件好堅o既俾隻老CAT .
愈Slim 愈好

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-1 17:29 發表

即係未啦  
重爭一吋未

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-1 17:49 發表

羽絨嘅保溫功能全靠隔絕空氣, 所以基本上越浮腫就相對越暖, Slim嘅買嚟盞嘥氣~

不過, 羽絨質量都有影響, 鵝絨一定比鴨絨堅, 買嘅時候亦要留意絨毛(Down)有無達到90%或以上 ...
又有錢袋

活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威活力威

真系咁卵邪

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-2 13:41 發表
開頭跑得好地地 話斷就斷
好似跟得太前 , 又走入面 ,
開出姚本輝算是正路跑法

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-2 15:09 發表
噢 邊條粉腸騎不得了
潘納個仔
潘頓

今日無得追,轉彎前最少要在4-5位

整支印度神油卒下喇

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-2 15:21 發表
未夠班學滇仔 :bird:
畫虎不成變隻狗 仲係死狗
正PK
隻國家富強又系飛出去 ,個位咁靚重要飛出去:bird::bird::bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-2 15:25 發表
水立方真係唔錯 有無去
未去過 ,
呢個月是會友應酬月,約食飯食到年初四 ,好滯

我又祝大家
呻淫快樂
袋袋平安

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-10 13:23 發表

貼番條證據先! 
我買2+8單Q及pQ

最後PQ都撻埋

Hi Hi Hi

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-2-13 19:31 發表

火雞雞

回復 #21354 Air Supply 的帖子

Race 5
9 place

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-13 19:38 發表

收到, 搞掂之後就有好日子咯~
sorry !!!!
我以為是diamond

唔好買

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-13 19:43 發表

用真銀買鑽石咪係銀鑽囉~
今日我都無睇過 , 唔想買.
剛看看以為是 Diamond .
原來唔系. 今日唔糸o甘好玩

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-13 19:48 發表

星期五要食公司開年飯, 雖然我都唔想去, 不過唔可以掉低班o靚咁無義氣, Sorry~
無所謂 , 罰早餐乙次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。