推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #25643 happycamel 的帖子

壯o左陽要破費找個陰濕測試一下..............走先

大家快D去買咭擦,
我擦鬫n多錢呀

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-10 22:37 發表
大家快D去買咭擦,
我擦鬫n多錢呀
大手入貨 有13萬

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-11 12:12 發表

嘩 火雞雞成了XOCAT首富
用左半個鐘就搞掂 ,
順手退埋果D隱藏Thread的用戶組

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-11 20:50 發表
哈哈, 我都買過來玩

不過玩左無耐, 覺得呢d錢要來唔知做乜, 何必浪費時間響果度
而家有人搶就好玩o架喇
好過玩女人

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-12 13:49 發表
哈哈, 好明顯有傻佬樂在其中, 於是做左呢度"手褲"
原來加左又俾人掃晒 , 好過癮...........

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-12 16:18 發表
都唔知有咁多呢d 「xocat貨幣」做乜?
拿去叫雞5對1架

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-14 18:29 發表

仲有呀....渱heck過賭波版同賭馬版都可以用悔悟卡(可以刪除自己的帖子)添呀~
好好玩.............你地都唔識欣賞

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 手生磨芝麻糊 於 2008-7-15 16:15 發表

唔好意思! 金巴同紅豆借你個版尼鬧個 x人.
有野就正面講, 我以前係想做版主, 不過你唔好講你以前無講過.
我以家有成六十幾萬, 買哂 999張沈默卡仲得. 一有廣告 / 鱔文, 我都用沈默卡,
唔比你廢嗡.
駛唔駛送D俾你 , 幾佰張我買得起 ,送張俾你先 .
無x再在此x up

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 15:02 發表
Ban? 請問係引用邊一條版規?

特登post來呢版就係唔想見到d無聊人睇到,
點知有d傻仔係都要自己死入來拿 上身, 有乜辦法?   

自己講過d乜自己心知肚明啦, 口口聲聲話無講過?   ...
你重用下面吹氣球做乜

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-16 18:12 發表
得罪講句, 你/其他版主唔滿意就即管ban!

明人不做暗事, 我係唔能"gur"有d網友當自己係版主, 搞搞震, 傻仔仲用d傻仔"罪證"來指我? on9! :bird:

邊個挑釁邊個在先? 我係度出post有無指名道姓? 邊條能樣 ...
過來幫襯插一插先喇 ,唔係咁都唔奉場呀!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-16 22:14 發表

請兩位會員自律 
有無我份 , 使唔使M位座

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-28 14:06 發表

據聞唔知尋日定前日有架金巴俾人.......揸走咗~
揸乾定揸走咗 ????

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-28 16:56 發表

個個好有興趣研究金巴係俾人集悟w隅
可能亂z呢

All 篤

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-8-21 23:29 發表

直落三盤~
今非惜比了

咁靜

引用:
原帖由 par3 於 2008-10-5 19:00 發表
簽簽到先.因為小弟賭錢都係刀仔性格
刀仔性格 , 要大唔要細..............好似去M囡囡咁

Hi    Hi    Hi

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-10-8 21:05 發表

你回來了
有出過去咩??????????

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-10-8 21:11 發表

火雞雞

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-10-8 21:22 發表

x2     
但無除褲喎

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-10-8 21:53 發表
源活海

一次又一次係甘 h:" /> h:" /> h:" />
呢隻你中開都唔買

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-10-8 22:07 發表

咁下次你要留意呢隻啦
鞭呢隻呀?????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。