推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-14 17:29 發表
下次見到佢至同佢算賬
個座位是否留給我的

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-14 17:39 發表
3號病壞、4號肥過肥七、5號唔岩路

呢三隻都不會入圍   
你太老實了

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-17 20:20 發表
Race 4 - (5) 福到財星 P 1,000  
烏冬好食

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-17 20:30 發表

驚湯底唔夠靚
過緊孖寶沒有辦法

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-17 21:00 發表

食左蕉   
好過去種.....無咁辛苦

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-22 18:34 發表
謹希望舊騎師要搞清楚,唔好誤會,
好好的幾個朋友,因為一點誤會分手,不值得,朋友之間是友誼,是一份感情,
要好好珍惜
對....朋友之間的友誼是用來超的....好似我台電腦愈超愈爽...愈超愈有感情

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-8 18:18 發表

利字當頭 國家民族早已模糊 老豆都可以唔認

整個12月如能以東為經 以法為緯 就掂過碌蔗
以月為經,以陽為萎,不是更好嗎?

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 12:28 發表

經者常也 不萎只縮 更好都弊
有如些歪理

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 15:11 發表

機關砲射蚊 大有人在
我支砲射左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-9 15:21 發表

呢牌去得 ZMT 多,中意食餐?  
主要是正式解決了那個高妺...

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 15:33 發表

掛唔到鼓

站立式發力唔使托得咁辛苦

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-9 15:16 發表

我支砲射左
開埋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-9 15:45 發表

又用你對蒼井空果種方式?

女人唔縱得既
臺灣人叫女朋友做馬子,好似跑馬咁經常要開鞭打X佢   
就是開鞭打得少....谷到自己鼻都紅晒....星期二在ZMT吃個套餐消腫

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-9 15:55 發表

小心D餐具乾淨 .... 因住第二度紅晒   
都系星期三帶埋萬二蚊去過D正常生活好D....

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 16:15 發表
皇帝有32蚊

簡直唔信
我唔敢買....赢左當抽水

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-9 17:28 發表
Last race - 陽明係大馬主,唔會太玩野
今日 John Size 皇牌 富貴已W
另一就係呢隻
John Size 罕有星期六加課親踱

Leg 凱旋星輝

飛(1) 古惑仔馬
我要大鼻

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-9 17:52 發表
我博下紀安位置

有得分
大熱收場

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-9 18:04 發表
今天小豐收 ,雞爺記得過兩日上黎吃羊肉,也歡迎樂駝

今晚買一百幾十曼魚打落水狗   
一定一定....可能帶多個添

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-16 13:49 發表
呢D 乘奔御風、童夢 古惑仔馬房 熱倒冷爆
飛魚無績可作據
技安得大鼻教外遊和塞車之術 ...

Race 3  揀技安棄騎(8)尚駿心,依樣葫蘆   
吊....去左屙屎冇買 WP....買得個孖

今天主人失緃

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-23 13:13 發表

lighter叔叔, 午安      

主人可能昨晚中!      走魖!       
中到走佬咁厲害

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-23 13:13 發表
細摩頂檔~~

頭場楊明綸眼冤
怕唔怕主人返來打我地

主人不在可以禾雀亂飛....放縱

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-23 13:24 發表

你地第二場揀咩?

我揀左2, 分減夠, 放頭馬, 對手只得3
最好開三  叫緊

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-23 13:33 發表
開 12, 前邊扯得快, 後上就殺曬~~
開 12 都好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。