推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-2-20 15:38 發表

希望下關爆
4.8.9.12 任揀

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-2-20 15:51 發表
講馬佬話11臨場急
2號飛似

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-2-20 15:46 發表

4.8.9.12 任揀
吊....俾隻大热搞死左

引用:
原帖由 leowww 於 2011-2-20 16:12 發表

師兄冇食餐咩
食得餐多會滯的

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 16:33 發表
今日係要捉冷既
捉左兩隻,今日贏啦
呢場係"齊歡唱" ...   
勁過波好多.....我就.... 提早收工出街街

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 12:39 發表
今日亂局,邪多於正,大熱險象環生,能中5場應已可保本有利.

My favour:

Race 1 - (1) 覓得寶
Race 2 - (3) 星運俊爵
Race 3 - (4) 風雲武士
Race 4 - (6) 飛騰
Race 5 - (14) 黃金
Race 6 - (13) 多多寶馬
Race 7 - (3) 飛快威
Race 8 - (5) 齊歡唱
Race 9 - (2) 軍事攻略
Race 10 - (2) 沙貝利
我星期三的茶煙飯酒應該冇走雞 淨低一樣就要自己才能找到數

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-20 23:10 發表
多年前我和前版主求其在常平的夜總會玩,怎奇怪談到賽馬,結果我們在夜總會談了一個晚上
回來便出了一個 post - KMY & 求其 賽馬遊樂場;

當時,我們 demonstrate 了一個公式,(A) 明顯 (B) 模式 (C) 預謀 (D) 無公式
你個公式同我屈人公式一樣:

A,明顯-->知你有收獲
B.模式-->是茶煙飯酒
C.預謀-->我要星期三屈你
D.無公式-->盡情消費

相關搜索目錄: 賽馬

開完會而家滿腦子是

P--lan
D--o
C--heck
A-- ct

S-pecific
M-easurable
A-ttainable
R-elevant
T- ime based

用去賭馬系唔 work 的

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-2-20 22:47 發表

加埋隻第 2 選童夢,相信淨低一樣都冇問題。 
淨低一樣要自己做先俾到錢架

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-27 14:12 發表
遲左少少,柏寶已經3W,仍有幾場選了他的馬:

Race 4 - (7) 星運俊爵
Race 5 - (10) 新三刀王
Race 6 - (1) 加州財子
Race 7 - (1) 魔法幻影
Race 8 - (10) 新希望
Race 9 - (6) 進取
Race 10 - (4) 讚惑
...
月尾要自動停賽做功課
全日得隻勁高手WP買得過

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 leowww 於 2011-2-27 16:50 發表

引用:原帖由 Lighter 於 2011-2-27 15:14 發表

月尾要自動停賽做功課h:" />h:" />
全日得隻勁高手WP買得過
一齊收$  
收鬼咩.... 我就係星期三條傻仔.....配額已用完.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-27 17:06 發表

加埋新希望收T啦   
個希望尋日俾埋林醫生了

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-27 15:47 發表

書中自有顏如玉
咸書至有顏如玉.... 重有海鮮添

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-28 22:28 發表

禮拜三吃羊肉不?  
是否大坡蓆?不是就不去了...你又不早說
我沒有安排上....這兩天還病在家

星期五會去生日會,可能出皇牌配額

今晚買海力童 WP
騎師王買 : 梁家俊

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-2 19:36 發表
今晚買海力童 WP
騎師王買 : 梁家俊   
P 都無....都係專心做功課好過

訓醒開幾場熱門....等食葯再訓過..
買大地神駒P夠俾醫生錢

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-6 14:29 發表

執番劑啦   
嗰晚宵夜大辣....胃痛到而家.........
大地神駒直路排隊睇醫生 醫葯費無埋

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-3-6 14:31 發表

保重

我買嘻嘻哈哈
又係排隊中

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-6 14:44 發表

我聽到話去石頭魚馬上掉頭返去同肥妹食粥炒菜  
又唔早D出聲....我頂唔順....88

大家贏多D

一定爆
火燎腚
多多寶馬

P3x1

搵錢睇醫生  

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-6-20 03:26 發表
混混沌沌賭了幾十年馬 ,賭馬之難在於難以猜測戰意,所以中左係好彩,唔中係應該,一馬每季跑十幾次,真正有戰意出擊可能只系兩三次。如大部分馬迷,輸多贏少,戒不了,只有認命   輸少當贏。

公司是馬會的 ...
哇!!!!你那兩條4串1應該與我去飯堂慶祝一下....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-6-20 20:28 發表

無問題 wor .. 條T都七百幾倍啦   
我先記賬...謝謝

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-6-22 10:09 發表
唔知有冇得跑呢?有得跑今晚買條3檔馬過關,打雨片,哈哈 ...
幫我每埸買條3檔+最外檔(Q+PQ)各10元明天埋数.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-6-26 20:44 發表
244226/06/2011
17:44沙田
星期日三重彩單式馬膽
10 場  9 如願以償 拖 2 聖法理 +
           3 家樂飛 + 7 好利利

244326/06/2011
17:44沙田
星期日連贏位置Q10 場  9 如願以償 拖 2 聖法理 +
     ...
哇......你又來料 應該拿回那澳洲鬼的損失了........我就継續停賽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。