推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-24 22:14 發表
頭先網絡塞車,依家試試post埋其他相
大哥,飛女吞飛劍的過程讓人大開眼界, 貨架上的貨物真多,
一個字:  "服" !

引用:
原帖由 par3 於 2008-12-18 23:08 發表
幼稚園老師,為細佬讀書下海,真偉大,我忍唔住俾咗好耐都冇俾過嘅車錢佢
幼稚園老師? 有冇教你, 人之初,  "性" 本善

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 21:03 發表
最後一刻決定玩多一日,臨時臨急問7少訂多間房得唔得,冇問題出發,去到食完晏同28嫂 (叫七嫂又唔係,老四又好似唔輪到我叫,咁叫大家明啦7X4 ),之後本來想返房hea等七少兩公婆溫馨睇城城嫂,點知去到變ࡵ ...
三少, 有風度的性情中人,  多謝你來DL接我去常平! 
最近忙於和我的kimchi開心, 很久沒上forum了! 現在才回復, 見諒!

你上次那位服務不到位女女, 已向媽咪投訴了, 她作出了跟進!

最近忙於kimchi 的初戀中, 做愛越來越wild!
還沒能和LB談好雙飛之事, 齊人之福不易!

最近kimchi 又醋意越來越濃: 今天的留言:

11:22:35
我有不开心吗?

11:26:36
没什么了,

11:32:09
因为我喜欢你,你外面又有那么多女人。我心不舒服。当然你对是我很好。我还是有想法。不知这样的想法是对还是错。

11:33:35
可能是我想的太多了,

11:35:26
我认识你之后我什么都可以放弃。什么都听你的。

11:36:35
我没事。

11:42:17
也许是太喜欢你吧?

11:46:20
我喜欢你的人。还有你很关心我,

11:53:40
人在一起都是有感情的。我不知道这次是对还是错。

11:55:46
你身边又有那么多女人。我的心很不舒服。

11:57:03
你觉得这样我好笑吗?
......
小人物開始沉思了......

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-10 17:33 發表
我想在4月初 organize 到珠海孤兒院的探訪 ...

由皇崗出發 ... 到珠海孤兒院探訪 (携同大量捐助禮物)
探訪後 在珠海午饍海鮮餐
回程 到常平 再回深圳 dismiss.
KMY89 兄:
做善事也應加上小人物才是啊

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-12 13:00 發表
Jack gor 日日溫著,重點返工啊!煲湯都要買菜買肉的吧!又要老火湯,很費時的!Kimchi 要煲湯,Jack gor(乞兒) 要煲飯 大家都在忙!
kimchi邊返工邊找新工, (她說的)不過一星上不了三天, 我几天來一次, 一搞搞一天一晚!

只做平臺,少喝酒,不出街(不做對不起我的事, 她說的)

反正我現在又玩的瘋狂,又喝老火湯補身,

她а做飯又幫我洗衫,加按摩

我當special  "SP" 用先, 花錢又不多!

有机會都想找各位兄弟試下她是否真心愛小人物! 有沒講大話?

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-12 16:56 發表

if she does not say anything, you shoudl be worried !  I am more intrested how you could comfort her by being having more than one LB!  Using 7-siu techinique?
Yes, use 7-siu's techinique, the kimchi hope me can change for her, I just to said: let me think for how to do......

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-15 19:00 發表
同七少去參觀一間有床同廁所有得沖涼嘅K房,係咪好複雜呢
真係好複雜? 有冇好的kimchi呢?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-17 15:28 發表
Denny gor, 是狗仔隊,偷拍的!
此SN係邊處啊? near DL?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-3-4 00:04 發表
这天抄牌了三个女女..坐我的两个..DENNY兄没带走的一个..都可以吃哦....
大海哥, 有沒有高的啊! 我也想去吃哦!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-3-4 13:16 發表
很多都是高的,你知我也是喜歡高的嘛!
爭食, 我要想個辦法是偷跳才是!
別讓你一個食光高妹了

引用:
原帖由 par3 於 2009-3-4 16:31 發表
過一排冷河後先report
有好野睇! 等你! 三少!
又系SN ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-3-4 15:16 發表
我要的高妹是連大波的,但你只要微波!欣以不會爭吃的!
又係哦! 我只要高長白滑真眉毛的, 大吾大波不介意

引用:
原帖由 par3 於 2009-3-5 04:42 發表

i can't say too much on this one, but your guess is incorrect
原來是心上人, 有机會要見一見三少的新寵

引用:
原帖由 par3 於 2009-3-6 11:10 發表
又錯啦七少,再諗諗點解我唔講得啦,諗起都唔好公開講,到時你話俾阿Jack聽就得啦
好啊, 到時問下七少你點解唔講得啦
好奇想知

引用:
原帖由 par3 於 2009-3-6 23:45 發表
清清倉先
好似腿修长哦, 唔知高吾高哦

引用:
原帖由 par3 於 2009-4-15 03:31 發表
尋晚睇咗套當年香港票房超低,但卡士都OK嘅杜十娘,本來一開始想轉台,但睇睇吓成套睇晒
估唔到令我諗咗好多嘢
同一個囡囡玩認真諗將來,美好嘅時間可能只係你令佢為咗你選 ...
三哥的看法讓人深思.....

引用:
原帖由 par3 於 2009-5-15 23:48 發表
知道係邊個的話,請千祈唔好爆響口,因為我唔想咁啱幻想中嘅米飯班主(如果真係有)入嚟睇倒令佢斷咗米路,當作故事一則吧
前言,約咗幾次都被放飛機,決定臨走前來個了斷,就當能力以內幫自 ...
我也學三哥買支香水去送LB

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 par3 於 2009-6-3 06:10 發表
囡囡唔只對男人耍手段,對姊妹亦然

你好!XX,首先我介绍下,我不是你的他,我和你是以前的同事,不过不在同一个组而已,你也不需猜测 我是哪一个?昨晚他醉了还 ...
囡囡好厲害!
但是, 她羸了嗎?真的是胜利者嗎?

[quote]原帖由 par3 於 2009-6-3 12:07 發表

不過我喺度諗,如果由始至終所有嘢都只係個男人老作出嚟等個囡囡覺得可惜的話,個男人咁做咪仲絕,話唔定我哋以後可以用嚟做借鏡添喎

三哥, 高招, 我又學下

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-10 20:40 發表
做一個俾人掛住但二揀一時永遠贏唔倒佢個心嘅人,到底係可喜定可悲呢
講真,囡囡選擇咗結婚呢條路,已經唔會有彎轉啦.
剩低嘅只有無奈,早知今日,何必當初呢.

2009年9月7日(星期一) 晚上9:10
...
男人永不會原諒對自己不忠的女人, 但女人總是原諒了對自已不忠的男人.
小人物當年讓一個要當小人物新娘的女人傷透了, 在失望中改嫁......
某天相遇, 她只以淚洗面, 對小人物最大的處罰, 也不過是幾下粉拳....最后, 兩人又搞上床了.....
雖為他人妻, 但她說:  "她的心她的身体......仍有我份......"

下輩子別做女人....不然, 小人物會有報應

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-11 19:27 發表
心血來潮,自揭一個我守咗就大半年嘅秘密吧.曾經帶過一個出身清白但家底複雜嘅"女朋友"出嚟見人,之後感覺到一啲異樣,喺我小部份考驗佢,大部份為自己著想離開佢嘅期間,(我諗 ...
你的一生一定多姿彩, 女人的故事特別多! 但愿多喜少痛苦!

引用:
原帖由 par3 於 2009-9-16 00:10 發表
我都唔知點解我唔想俾機會佢,可能始終唔想對唔住嗰位對佢好好嘅bro啩

日期:2009/9/1421:43:32
好久没见了,你还好吗?
(您的好友正在使用手机QQ,详情෿ ...
三哥的故事好多, 我都有點跟吾急了!

引用:
原帖由 par3 於 2009-10-5 11:49 發表
在嘗試了解一個人嘅過去,睇佢個空間可能係最直接嘅,轉貼一啲一方面覺得好低B,但又真係幾好笑,有啲又唔知點解好笑,係唔係代溝呢

小兔说:“我妈妈叫我小兔兔,好听 ...
很好笑

引用:
原帖由 par3 於 2010-2-17 08:20 發表
小弟雖然接近退隱階段,但亦心繫一眾bros,祝大家虎虎生威
三月初或中旬看看可否一聚

都幾攪笑的轉貼

警察:干什么的,这么晚在街上游荡!
小姐: 妓者!
警察肃然起敬,一阵崇 ...
路過, 也同三哥拜年

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。