推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:13 發表

我要你一路插一路揸我對奶奶呀
好呀!! 我都好鐘意....我而家幻想梗做你老爺一路插一路揸你對奶打梗jj

iris姐姐 你今日攪到我打咗2次jj

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:21 發表

這樣浪費........................
對住你d相浪費都是值得的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:25 發表
講正經的........這裡有冇中厨大師
中厨就無...西厨就識

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 15:57 發表

穩陣d pm多次先
x2................

88 iris姐姐...

早晨 iris姐姐 今朝收到你d相..我好鐘意呀!!! thanks

iris姐姐  我而家要返工啦!! 下次傾過 88

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 15:25 發表

留番第二個摸先啦.............
iris姐姐 係咪留番比我摸呀!! 我驚摸多兩下就用條大JJ插爆你

早晨 iris姐姐 禽日唔見你攪到我無心情打JJ

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-14 11:17 發表

t-back?
lace 邊?
因住又一大撻水漬喎。
iris姐姐今晚又益比老爺呀!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 11:57 發表
明天換個新頭像先......你們鐘意睇乜野相片
iris姐姐 我想見你隻鮑魚仔呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 12:43 發表

俾你睇多一張.........希望你會鐘意.....老公鐘意我著住高跟鞋從後大力抽插我的
iris姐姐個pat pat好白好滑...我都好想向後插你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 09:51 發表

有機會再send張全裸毛毛高清照片給你
iris姐姐 毛毛高清相我都好想要...

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-17 14:06 發表

出左去食飯呀?
iris姐姐 唔通出咗去偷食

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 14:44 發表

唔.......想親我邊到啫
iris姐姐 我好想食下你d鮑魚汁

好濃o既鮑魚味道!! 我勁鍾意呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 14:48 發表

還有好多恥毛..............
iris姐姐 等我可以一路鍚你d恥毛然後再舐你d鮑魚汁...正呀

iris姐姐 你幾時去我公司食飯呀!!! 等我可以大飽眼福呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:20 發表

我的陰道真的已滲出了愛液了..............
等我幫你舐番乾佢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:25 發表

由底慢慢舐上陰蒂.......再慢慢左右輕柔地撥動它
我會撥動它再一路欣賞你個陰唇...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:33 發表

細賞我慢慢一滴滴滲出的愛液
然後我會慢慢張你d愛液一滴滴甘舐番乾佢!!!

Iris姐姐 你老公有無舐你d脚指架?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:39 發表

你越舐我的深處就越痕癢....愛液就越來越多啦................
你妹妹愛液越多..我就要攞我既又粗又長既大JJ插落你妹妹到!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 15:42 發表

有嫁......幫他腳交都間中有
脚交你都有玩!!你老公真係happy死!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。