推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

七少新玩場

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-10-2 22:06 發表
Dr.Tea,
我都成個月無搵佢喇,隨緣啦~

係真唔係呀???

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-10-2 22:13 發表
oldchan師兄,乜最近呢幾次都見你唔到o既,又去左邊度搵食先,有好野記住要pm比我地喎
近兩個weekend都係響CP過,巡視下去開果四個場,有失望亦都有驚喜......

Anyway,今個星期應該會返CA~

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 00:10 發表
I c annot go to "Factory" this weekend la, as my "7-so" gone bacvk to Hubei. There are a lot of spy there.
Go some where else ?
"Factory"星期五六太多人去喇......仔仲多過女......我睇條木樓梯隨時會裂開 ......都係 go somewhere else 喇!

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2007-10-3 00:31 發表
OC or BT ~ Please PM to me if there is any function ~
P生你最近好有米喎!中左六合彩呀?

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2007-10-3 00:47 發表
要透支呀##~ 好窮呀~
你叫七少帶你去玩啦~

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 00:58 發表
係就大家一起去喇!我明天PM你們!
哦~ 等你PM~

其實講整體囡囡質數,上次同七少你去果間都唔差呀,之後我再一條友去過二次,坐大廳卡位揀女同玩,終於見到海鮮制服,最難得係就算weekend九點過後,大廳都仲有大把女俾你慢慢選擇,唔似得星期六既Factory,過左九點就連豬扒怪獸都一件不留。

附圖:上次果件超淫蕩1米72
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 22:34 發表
I know you have been to the "Big sitting room", "Chu Chu " told me the next day you went there.
我地係CA既一舉一動,又點會逃得過七少你D耳目?

低調~低調~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。