推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

版主大佬們, 這裡人流好疏落, 所以請你們...

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2008-12-21 02:15 發表
搞旺0的好, 呢幾年呢度靜左好多, 少左好多report....

出post, 呢度既回應都比第度爭好遠......

係時候諗諗計搞返旺個場啦.....   

我係度甘多年, 都唔想呢度好似當年大中華救國陣線甘呀......
如能達至大圍共識必能重拾昔日光輝.
  我有一個希望 , 希望快卵 D 俾人 ban!

引用:
原帖由 noob 於 2008-12-22 14:38 發表
吾出!出完仲比人寸,又扣分,又無禮貌,一肚氣,呢度有好多post都吾會沉架啦,乜你地吾覺咩?仲一出出左好耐添,老舉都過年啦.
唔少有心人出發點係好 , 但係終於明白師兄感受 , 異己文化想圓夢?難矣!

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=231112&pid=5783913&page=1&extra=page%3D1

引用:
原帖由 骨總 於 2008-12-26 18:28 發表

唔少有心人出發點係好 , 但係終於明白師兄感受 , 異己文化想圓夢?難矣!

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=231112&pid=5783913&page=1&extra=page%3D1
no need to open it bros , because......

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的主題被 anakin 執行 移動 操作。

發表時間: 2008-12-25 16:48
原論壇: Mainland China 內地夜遊討論國內救國風月版
目標論壇: Recycle Box 資源回收區

操作理由: 内客己被樓主删除。

引用:
原帖由 anakin 於 2008-12-27 11:18 發表

你將既發帖内容删除,仲連主題都改成"豉汁蒸鱔冇野睇";
我將一篇己經無内容既帖移走,有問題嗎?
當然冇問題啦 , 做法正確 , 所以post話" no need to open it " 有問題嗎? 題外話版主 , 小弟每每出post例必澤駛 , 未delete post之前應該見到小弟為何改帖.

此topic.....................唉 , cd-rom可能友誼永固 , 唔好意思又講肺話.

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-27 00:40 發表
唔好動不動要警告、要脅、示下馬威.....
呢到只有老鬼玩, 細路同新人都是去 "跌吉" 同 "你就想"
咁如果玩到連老鬼都唔出 post, 個個做 CDR
呢到就收工o家啦

如果我地唔守規矩, 麻能煩, 洗版,...
你就pm佢, 討論一下
人家出post又無收錢 (呢到可憐到連 AD post 都無)   真係可憐

...
明晒亦不再回覆.

引用:
原帖由 ivan99 於 2008-12-28 13:37 發表

XO好似細佬仔玩JJ一樣,愈玩愈縮,同d餅主質素下降有關。
慢慢變黑又得 , 一次變黑都得 , 得左!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-29 11:52 發表

既然你自已都話出親野都澤駛,咁有無諗清楚至出呢?有無想過問題
出左在邊度?
點會冇諗清楚至出喱 , 只見主題講到咁既地步 , 版主唔係想玩八國聯軍固步自封沾沾自喜年代下話  , 其實晌另一邊有自己報告 , 不過喱度利D要求高D , 所以"唔敢"出報告 , 既然亦係喱度會員咪想晌應下出分力分享咁姐 , 岩岩之前個報告非我原創 , 所以有"註明係轉貼" 點解:係因為個帖圖文並茂 , 覺得有娛樂性咪轉過喱分享下囉 , 點解版主唔先了解一下~有理冇理見有報告即寸人o個類會員先呢?有無想過問題出左在邊度呢?

此主題問題所在係因為固步自封問題囉 , 澤駛係因為慣性小圈子排外文化卦 , 既然你覺得樓上位師兄冇乜建樹 , 點解仍不反問自己"點解"唔去問下其他會員呢?尤其係逢有報告即蒲頭寸人o個D.

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-29 11:52 發表

既然你自已都話出親野都澤駛,咁有無諗清楚至出呢?有無想過問題
出左在邊度?
唔好介意呀版主 , 小弟只係新丁一名 , 人生經歷較淺讀書既少 , 無意引起爭抝 , 咁啦 , 為免誤會晌喱版唔想再多手出報告勒 , 費事好心反而做壤事 , 雖然而家甚少過喱跟咁多位大哥學野 , 只希望有唔明可以發下言問下野 , 等人教路令小弟得益良多.

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-12-28 00:16 發表

世事豈能盡如人意。。但求。。。。。。
agree.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。