推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

請問小紅咩number?

請問夜更有咩number推介?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-26 10:55 AM 發表
昨晚中了孖Q!!!

其實是第二次了!

上一次她狀態不佳,今次她給我的印象有脫胎換骨之感
樣靚身型佳的她,骨技原來正是我所享往的,強而準恰到好處!

剛柔並重的三粒鐘,昨晚是近期我 ...
請問此QQ係咪等於以前QQ?返早定晚?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 01:55 AM 發表

此QQ不是之前的圓圓了
新來大概一個月,返早班的。
唔該晒!各高人介紹的多是早班,我地D夜鬼無乜好食。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 11:27 AM 發表

咁試吓易錄啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-9 10:19 AM 發表
昨天上了去找剛重返GFS的維維
半年無見,久別重逢
先來過親切抱抱
覺得她比之前更矯小玲瓏
骨技仍然保持水準
喜愛細細粒型之選

此外,LOCKER財哥仔都返了來喇!
請問維維什麼number?細細粒我鐘意。

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-15 05:16 PM 發表

佢舅父唔通係蔡志明 ?
又話係團體馬?

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-16 03:38 PM 發表

你想表達咩乜呢?你唔留心就算啦,我舅父話隻團體馬無機會,我話你聽都無意思,不如叫舅父比貼士我買啦,佢比親我大多數都好準,如果你要挑剔我就唔好做網友喇,做朋友最緊要係有好野齊齊分享:fire ...
有唔明問下姐,何需動氣?

話時話,我大姨媽個麻雀腳叫佢買星期日一場九號,話練馬師叫佢搵齊人入場等啦頭馬,冇W都有P咁話喎。嗱!咪話大家做朋友有好野唔分享呀!

你啱,我係衝動咗,講聲對不起請包涵。

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-16 04:57 PM 發表
你認真定講笑 ????????
借用一句:網上言論,信則有,不信則無。量力而為啦。

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-16 05:15 PM 發表

cdlover我會信你我一定會買,希望一齊贏錢

Messenger 大哥:試了你的mark six推介13 "Melody",掂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。