推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

廣州國會Boss Club

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-16 14:41 發表
5月7日,星期六,在香港的黑雨之後的一日,整個廣東還是一片澤國。四點半剛剛入了水圍的一間正骨大場,叫了按腳師傅,有個大客突然打電話來說很悶,叫我去石灣吃飯。只好按了一個鐘很買單,再去接老四,一起去。
...
七少,我絕對相信你...之前係網上D師兄....同我一D朋友都講過...
話..國會正........

不過我老喇...眼唔係太好.....好靚,靚,幾好樣...都未必分得太清楚....
27,000 我情願分十次去東莞飲(就算去厚街或莞城都應該够)

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 18:11 發表

呢個上次我係 Boss Club 識既 ...  
甘佢搞一劑...或..過夜..收咩野價?

引用:
原帖由 Poseidon 於 2008-6-17 17:11 發表

仲間由紀惠!!??
仲間由紀惠..舞空嫁喎...

引用:
原帖由 nzman 於 2008-6-26 10:45 發表

其实里面是没金鱼的.
不过要看女女的心情和你自己的条件.
我地都试过有女女主动问你是否出去吃消夜(本身个女女是没有向经理表示可 ...
C兄...你篇貴陽遊記...幾時可以埋尾?

相關搜索目錄: 遊記

引用:
原帖由 nzman 於 2008-6-27 17:12 發表

小弟病了两个星期,老婆天天在旁边.
偷偷打几个字没问题,长篇报告只有等下个礼拜了.SORRY.
希望你早D好番..甘可以早D睇到個尾...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。