推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

辛苦晒小葉子大哥 !! 謝謝小葉子大哥  !! 好圖!! 好快手!!

辛苦晒小葉子大哥 !! 謝謝小葉子大哥  !! 好圖!! 好快手!!   小葉子大哥繼續「走在事實最前線」,多發一些照片。

辛苦晒Super大哥 !! 謝謝Super大哥  !! 好圖!! 好快手!!  Super大哥繼續「走在事實最前線」,多發一些照片。

辛苦晒小葉子大哥 !! 謝謝小葉子大哥  !! 好圖!! 好快手!!   小葉子大哥繼續「走在事實最前線」,多發一些照片。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • siuyipchi1 體力 +14 精品文章 2007-5-22 00:20
  • siuyipchi1 威望 +14 精品文章 2007-5-22 00:20

引用:
原帖由 super720a 於 2007-5-22 09:32 發表
佢個眼袋已經俾幾個神拜之前細左好多,算係咁啦
可能飛了一轉韓國

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-25 03:58 發表
之後通頂華姐.........

辛苦晒super大哥 !! 謝謝super大哥  !! 好圖!! 好快手!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-30 04:19 發表

cy大哥早晨,咁夜未訓o既
我估今朝可能冇小公主,可能係容媽同余嘉敏做.
不過我大約8點鐘至起身cap圖,而家個頭好痛......
應該係感冒.......
小葉子大哥最緊要保重身體先, cap 圖是其次

辛苦晒Super大哥 !! 謝謝Super大哥  !! 好圖!! 好快手!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-1 23:56 發表
今晚華姐.........
ps:最攪笑係報完新聞個鏡頭仍然冇移走.........

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-3 01:18 發表
post番星期四拉近.........

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-5 05:37 發表
今日華姐.........

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-6 04:04 發表
Tonight華姐.........

辛苦晒super大哥 !! 謝謝super大哥  !! 好圖!! 好快手!!   

美華 姐姐穿著條裙需不需這麼短, 根本不似一個主播, 而且佢個妝極厚

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-7 06:41 發表

我老豆係樂師o黎o洵邕個班衰樂師俾好處阮x輝.........
算喇,越講越勞氣,post幾張今日華姐o既相大家睇睇........

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-8 10:22 發表

有啊~
幾時出成績

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-11 05:44 發表
今晚華姐..............

華姐穿著得好密實

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-6-11 08:53 發表

可能華姐姐見到我地d留言,話佢低極唔見胸,實行包實佢囉。
應該用另一方法證明,

辛苦晒SUPER大哥 !! 謝謝SUPER大哥  !! 好圖!! 固然是快貼圖手!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。