推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

145 123456
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 09:31 發表

C兄, 你果陣玩完隔左幾耐第一次出花?
其實我那段時期, 由最初去玩,到出花, 大約一年左右, 我都吾肯定係那位小姐, 在幾時傳給我的. 因為那時候每星期都上去東莞兩三次.次次吾同對象.

引用:
原帖由 支哥 於 2012-6-30 22:38 發表

係真既 ?

但如果爛o係中間o個d位會唔會有機會 ?

因為我未試過做到個套穿 , 我同女朋友做都係用杜雷斯牌 , 從來唔用超薄 , 感覺上實淨好多.....

其實我一路最擔心係我射完仲有5-10秒抽插 , 呢個動作會整 ...
如果做到個安全套穿, 一定是大穿, 一眼就看到.
安全套吾會只穿小小, 令到你睇吾到的.

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-30 19:55 發表
咁strange 師兄你出花個時自己抵抗力係咪唔係咁好,姐係有煙酒同夜訓唔夠訓?
那時候, 我不煙不酒, 也不涯夜, 但都出花出髐E個月!

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 20:51 發表

唉,,,,, 玩一次驚一年, 哈哈, 真係下次唔敢~
其實我在那一年中, 每個星期都北上兩三次, 次次吾同性伴. 給果最後出事了. 好彩只係中了花+JJ發炎, 有得醫!

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-1 11:13 發表

師兄, 我中左JJ炎, 而家間唔使有D紅點, 真係嚇到嚇死, 比DR.HO 睇, 又唔係\又唔係疣,
真係呢,,,,,, 最多仲試過4粒, 連袋都有粒=0= 但又過一排自己謝~ 又唔痛=0=
其實JJ炎.有時真係幾難醫好, 因為病原很難確定, 細菌, 病毒, 霉菌, 敏感都可以引致.
我自己來說, 是給一位小姐環保吹後三天開始的, 經過差不多一年, 食藥, 搽膏 先至好番.

引用:
原帖由 promise_hi 於 2012-7-3 07:17 發表
唉, 前排按完鐘仔, 無耐 jj 生左幾粒野
去睇政府衛生科睇, 話係珍珠疣
點左幾次藥水都未甩, 完全無用, 所以想做冷凍
請問聲師兄邊個醫生手勢好丫, 收費大慨幾多 ?
珍珠疣 是種最輕微的經性接觸而生的皮膚病, 其毒性或危害性都比疣(菜花)溫和很多, 就算吾理, 那珍珠疣都會在幾個月內完全自己消失, 如果沒新感染, 是永遠不會復發的. 至於做冷凍, 自己在醫學會的網頁找個皮膚性病科醫生就行了,做冷凍一次收一千到二千多元不等.
在這裡直接介紹醫生, 是會被版主BAN ACCOUNT 的.

引用:
原帖由 支哥 於 2012-7-9 21:07 發表
有無人有試驗召妓全程帶套都中花 ???
我就係其中一個受害者. 安全套對菜花只有30%左右的防衛力. 因為菜花病毒(HPV) 可以經安全套遮蓋不到的地方, 如JJ根部被女方傳染.

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-7-12 22:01 發表

介唔介意俾你在medhelp條link我地, 一齊研究下dr. hhh的說法?
我代他俾條LINK你, 去到DR HHH 的FORUM, 你再SEARCH 一下:

http://www.medhelp.org/forums/STDs/show/116

其實我也有問個DR HHH 有關性病問題, 他答得都幾好.但是要付款給個FORUM 的!

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-19 17:43 發表

我都唔知咩事,食左成3個月藥啦
師兄有無去驗血糖?  如果有糖尿病, 會令JJ炎很難好.

引用:
原帖由 mlmlwong 於 2012-9-9 15:28 發表
各位師兄,本人之前幾個月去了幾次141按邪骨,有兩次唔覺意做埋,最近一個月發現下面生了兩粒洁A懷疑疣非常恕腄A因本人有家庭,在這星期心情簡直跌落谷底,好驚但是始終要面對,希望各位可以介紹W生比我檢查清楚, ...
,
既然做了, 就要積極面對, 盡快去看醫生吧. 已經有師兄指出在本話題,第一二頁已可看到.  

這裡大部分的人都有中招的經驗, 說出來交流一下對你有幫助的.

在風月場所, 141.......  工作的女性, 是性病的溫床.

引用:
原帖由 NL1219 於 2012-12-19 21:32 發表
各位ching你地好,早幾日第一次出薊情A做鶧}有套但環保吹驉C14號到而家都無病癥,但睇返forum先知原來環保吹都好高危。而家好擔心中招...
麻煩有無ching可以俾Dr Ho contact?
另外如果我想一次過驗晒所有病,空 ...
師兄, 如果你只玩了一次有套做+環保吹的話, 如果兩星期內JJ無發炎和流出液體, 就不需要擔心患上尿道炎或淋病.

至於梅毒方面, 如果一個月內JJ無出現潰瘍, 就不要擔心, 但可以兩個月後驗血, 以保安心.但不驗也無妨.
至於菜花(疣), 三個月不出現即表示你沒有染上.
至於AIDS, 因為你有套做, 所以完全不會染上, 不需要去驗. 但如果做做下個套穿了, 或甩咗, 就要在三個月空窗期後去驗.

引用:
原帖由 legobibi 於 2012-12-21 22:04 發表

Ching想請教一下,花潛藏不是三至八個月嗎?意思是三個月先出,為何三個月沒出就沒有?
我去左打飛機,怕小姐手有會染到,因為皮膚磿(冊)!
正常來說, 菜花平均潛伏期是三個月左右.

打飛機跟本不會染上任何性病!  除非小姐的手生咗粒疣.

引用:
原帖由 legobibi 於 2012-12-23 15:07 發表
首先多謝Ching 你回覆,我當然希望好似你咁講冇事,但我追左好多post,花好似好可怕,毛巾又有可能,小姐手冇疣但都可以有細菌,冇病徵都會傳染,不是嗎?定我有誤解,請只教!
師兄請放心, 毛巾,公眾浴室, 廁板只有極低機會傳染菜花.

菜花是經性交傳柒的性病, 戴與不戴安全套都有機會傳柒!  打飛機絕無可能受傳染! 因為這些性病細菌, 離開人體即快速死亡, 就算小姐手上留有細菌, 都不足夠力量導致發病.

引用:
原帖由 legobibi 於 2013-1-2 18:45 發表
Ching,我睇左好多文章同post,知道機會低,但不是冇,我真心想係到同各ching講幾句:首先呢到好多ching都好好心,用自己既經歷同新人分享,上得黎既都係擔心或不幸中招了的,各位我宜家連去打飛機都驚餐死,想身體健康 ...
打飛機(當然是小姐幫你打), 是最安全的, 感染各種性病的機會幾乎=0

引用:
原帖由 紫亞 於 2013-1-15 23:35 發表 各位師兄。請問如果我有時忍尿耐D到急果陣。按一按尿咀。有d 洗米水色既淺白色。。係咪有菌???我無去9394的。。   有冇師兄有GP 介紹? 專科好貴, 我冇去玩架 >3< 我只係天生尿道窄, 年年睇政府, 近呢兩年 每個月 ...
一一師兄不用太憂慮。你的情況,好有可能是尿道細菌感染,快去看W生。想平D可看政府社會衛生科,完全免費!

各位師兄好!
我D花自2010年中好番,一直沒番發.  
祝各位身體健康!

引用:
原帖由 ckckck1234 於 2014-9-3 00:34 發表
各位師兄真係可以dr ho 電話俾我嗎,小弟好心煩,最近去完社會衛生科,是關去社會衛生科前一曰陰勁生左粒蒼,自己手多咇左佢有白色一條野出來,跟往去衛生科佢話唔覺眼,因為平左,我抽過分泌物驗,等了三星期血,同 ...
淨係推油打飛機, 理應不會染上任何性病的,你是否之前開過大, 口交過?

引用:
原帖由 hong_希望無事 於 2015-4-7 12:26 發表
各位師兄,我睪丸痛左兩個幾月,痛到訓都訓唔到,請問你地有冇好d既醫生介紹下,可以一次過做埋驗尿,驗精,前列腺液。 我爬過文,好似話有個dr. Ho幾好,可唔可以pm比我。唔該幫幫下我丫,唔該晒。
DR HO 的資料, 在本POST 第1頁, 一直看下去,好快找到.

引用:
原帖由 gaperic 於 2015-4-8 00:33 發表

Dr Ho 間診所搬左去尖沙咀
多謝提點!  我最後2010年去舊所後, 就無再去幫趁了.

引用:
原帖由 gaperic 於 2015-4-8 09:25 發表
轉左食新藥一日,想起皰的位置無紅,而且丘疹同灼熱感亦都無埋。
由確診到依家三個星期,差唔多每星期都翻發,真係好煩。
多忍耐一下吧, 祝早日康復!

145 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。