推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] XoCat處男reprt: E冬簡報

引用:
原帖由 旗木卡卡西 於 2009-1-29 01:42 發表
小弟係舊街坊, 被派駐邊疆CA幾年, 最近跟大隊移居這裡了
一直係CA都只係做沐足, 正骨, 推油, 桑拿是從未試過的
之前係舊街見到d街坊講到e冬好好玩, 心郁郁, 所以都問左街坊拎左主任contact,
只係上幾個星期工作忙 ...
E冬的桑拿我去過三次, 都是選$400的技師,  服務算OK啦.

我每次去都是穿黑皮鞋, 所以每次都俾個男服務員拎咗去擦, $10一定要比.

有關套套問题, 我比你大獲, 你的套留在囡囡裡面問題不大.

而我有一次是套套在囡囡裡面破了, 不知不覺中打了真軍, 事後驚了六星期, 要等空窗期後去驗血, 證明無事才鬆一口氣.

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-1 00:07 發表

strange兄. 你唔係次次都有自備套咩. 下次唔好用佢地d野啦. 你咁粗暴咁多連套都穿. 用番私伙野穩陣d .
哈哈, 你真心水清, 記得我每次都用私家套.

那次穿套事件, 在王甘發生, 那套是我自己帶上去的, 是DURXX 的持久庄, 那次可能是那囡囡裡面太乾, 一進去就破了,

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-1 00:23 發表

都你叫番你bbcc. 自己果套都穿...咁就無野好講啦.... 不過女女太乾又...... 算啦. 祝你牛年出入平安啦.
JOJOJO 兄, 所以上去玩, 也是有一定風險, 總之要小心,

出入平安, 上落暢須, 大家咁話啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-1 00:57 發表

我聽 bbcc 兄講佢有個「隨身袋」已經有半年,我極之懷疑佢個套過左期,乾左,所以一大力 d 就破。  
那"隨身袋"沒有過期, 真不明白它為什麼會穿.
可能是那次, 那技師是肥嘟嘟形, 那時她在上面, 我在下面, 可能她沒有足夠體液, 她身體又重, 就把那"隨身袋"弄破了.

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-2 13:20 發表

bbcc兄,你都食得幾肥俐吓喎!
嘻嘻, 如果技師是肥肥地, 一定會大大咪, 我幾鐘意的.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。