推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

6月12日重回CA

6月12日重回CA

自從去年十月,我被CA某酒店桑拿技師咬傷 JJ , 我有八個月一直未到CA.

到今天再上去看看,因為有心理陰影, 今次北上決定不開大, 不做口膠,只做飛機餐.

龍倒匯沐足
中午十二時半到達龍倒匯, 先來沐足,點了皇牌!, 過程不多說了, 她是件藝術品, 全程用大毛巾包住大脾,吾俾你摸. 昇空技術麻麻, 而且還用普通話粗口鬧我射得太突然, 射得太遠...... "你幹媽說一射就射, 我操死你的!" 佢都幾寸
.
我以後吾會再搵佢. 原本想埋單時投訢部長, 但還是算數吧.

龍倒匯夢幻式
沐足埋單時,收銀給我一張推拿$50 COUPON, 跟著就上樓上做夢幻式推拿, 技師是個高而健碩的東北妹,1.65米高, 肌肉健碩好摸手, 波波也很堅挺好搓. 而態度很好很友善.

再昇空兩次後坐華X巴士經黃崗回港

相關搜索目錄: 酒店 普通話

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-6-12 21:57 發表

沐足妹!小弟早幾日先搵過,可以摷LIN,只係唔比摸下面咋喎!
佢咁粗口的!?小弟搵過佢兩次,都覺得佢算溫柔啦..........

龍島夢幻妹無乜邊個得,反而帝王就有幾個質素唔錯........
我無握你架,那沐足妹今日是這樣, 態度很差. 可能親戚到. 她說昨晚去浦吧飲酒, 一晚都無訓個覺.

反而今日個夢幻妹好得.  而且她最好是無要加錢我開大.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2010-6-12 22:12 發表

歡迎大王回歸ca.
謝謝 lidoon9 師兄還記得我, 我的花名"大王"可能要改了, 因為暫時不會上去開大.

引用:
原帖由 cowsan 於 2010-6-13 00:43 發表

大王今次都算執番尾彩啦
對的,另一方面, 聽聞最近KO 查得很嚴,因此做夢幻式時, 房門外一有人聲,腳步聲, 我就會有點驚.

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-14 00:12 發表

歡迎大王回歸 CA。

果個囡囡咁爛口,下次去龍島,要幫大王教訓佢。

唔好意思,昨天走得太匆忙,沒在島上和大王打招呼。
沒所謂啦, 你又點解咁快走呢?

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-15 16:04 發表

大王, 最近ca又緊張起來嗎??? 囡囡講比你知最近KO 查得很嚴嗎???
師兄, 從各方面消息, CP 查得很嚴, 少去為上計.
而CA, 最近風聲稍停, 但也要小心.

引用:
原帖由 itskt 於 2010-6-21 00:47 發表

大王, 我比你更早就別了ca, 想來快一年.

你諗你好脾氣, 個技師揀人虾.
老師, 好耐無見到你的大作, 最近去邊度玩多?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。