推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 jumboleung 於 2012-1-29 21:08 發表
環保吹都會瀨野?
我身受其害, 現身說法!

引用:
原帖由 swc971422 於 2012-2-1 16:07 發表
我想問下屎洞入面生花會吾會痛架?我成日都痛一陣又無事~好擔心~自己又睇吾到~d醫生又睇得求其~
找個好醫生看看吧!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-6 22:49 發表
中左花真係成個人灰哂,日日放工就係屋企訓,唔想面對!而家總叫接受左,但又驚緊愛滋!!好彩單身,只係顧自己!唔洗驚多份!
勇敢D去驗血吧,  在接觸後兩個月驗就準確了.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-6 20:28 發表
多謝fastfit ching提醒,頭先去左15/f,做左冷凍,何醫生話唔好搽住,要等傷口好反先,而家下面瘇哂,今晚係唔係唔好沖涼?
涼可以照沖, 只要小心D吾好使到傷口太濕.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-6 23:38 發表
多謝ching提點,但今日醫生話三個月先好cheak!哎…
真係好驚!
其實在接觸後兩個月CHECK 已經有99% 的準確度,  等到三個月CHECK 就有100%的準確度.
因為要盡快消除疑慮, 可以先在兩個月CHECK 一次(其實在42天CHECK 已經可以有97%準確) , 然後再在三個月或以後後再CHECK, 這樣心理上會好過D.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-8 23:56 發表
strange ching多謝你意見,但其實我感覺自己真係有機會中a,所以有d唔太敢面對,怕知道左連花都無心機醫!唉…好驚,而家知錯太遲!
可否講下你如何認為自己有機會中?  
你有試過無安全套性行為?  但我可以告訴你, 以男性而言, 一次無用安全套, 就算對手(女性) 是AIDS 病毒帶菌者, 中招機會只有2000分之1 !  (如男方未割包皮,則中招機會較大, 約1000份之1 .) 要和AIDS 病毒帶菌者, 多次無套性行為先可以被傳柒.
但如果男方是AIDS 病毒帶菌者, 女方受感染的機會大很多, 約200分之1.
要放下心頭大石, 你還是去驗血吧, 我相信你會無事.  總好過時常懷疑.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-10 22:39 發表
多謝strange ching安慰!但我上過月試過全身皮膚敏感,喉嚨痛到唔知係唔係淋巴痛,近日訓果陣出汗!真的驚驚地!
你是說懷疑這是AIDS 感染後的症狀?
其實真大部人真正感柒AIDS 的人在感柒後短期內都不會有症狀, 要等約五至十年先至有.
所以我相信你所說的皮膚敏感,喉嚨痛等等都是另外健康問題, 和AIDS 無關.

引用:
原帖由 lam19821221 於 2012-2-11 22:38 發表
三十號開始屙尿痛,二月三流癑,六號確診尿道炎,九號確診淋病,打針食葯後癑已不見,,,幾時驗血check埋其他病好?有冇驗血好介紹?
師兄請你說出曾經有何接觸(如只有口交, 或有帶套做愛或無帶套中出) , 我先至可以建議你去驗什麼?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:43 發表
ching 我都諗緊邊道驗血好,諗緊去關懷愛滋定去反診所?不過最好夠90日先好驗
要免費可去政府社會衛生科, 要等一個月先至有報告.
去私家診所驗, 二十四小時內有報告, 收費四至六百元.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:49 發表
多謝strange ching令我有感到無甘驚!我出事日係25/11,仲有2個week 就三個月!但1月中有過一次finger fuck,甘洗唔洗由一月中計起?
Finger Fuck 不會引致感柒, 就算你Finger Fuck 完手指留有女方液體,馬上再按觸自己JJ。 

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:59 發表
我就唔會政府cheak!想去關懷愛滋貪好似四十五分鐘知結果,同有心理輔導!講真做完都會捐反d錢俾人!
OK!  我相信你驗血無事 !

引用:
原帖由 lam19821221 於 2012-2-11 23:19 發表
我係滾完中招,有套做,冇套吹,唸住驗哂咁多種,係唔知幾耐驗好?私家醫生話半個月驗,跟住三個月後再驗!但網上又話三個月同六個月⋯
師兄, 其實我可以大膽講一句, 如果你,冇套吹, 有套做, 如果個套無穿, 你根本99.99% 不會中愛滋 ! 不過你要自己安心,接觸三個月後可去驗血, 但我相信你會無事!
至於其他, 可在42天驗疱疹和梅毒.

引用:
原帖由 lam19821221 於 2012-2-12 09:03 發表
唔該哂師兄!

另外想問下有冇經驗人仕知道淋病醫幾耐到?雖然已冇癑,但小便時仲有啲痛!(仲食緊葯)
如果看醫生, 用適當和正確劑量的抗生素, 七至十四天可完全康復 .

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-19 01:59 發表
唉…琴日去dr ho度check無新疣,點知剛沖涼又發現一白點了!!究竟幾時先出完?
要出幾耐, 因人而異.
保持心境開朗, 生活正常, 不煙不酒, 會快D斷尾.

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-2-20 00:59 發表

Strange 我而家包皮粉紅色,址起深紅,d薬膏類固純太勁個尿位好似爛佐咁
你是否包皮炎? 如果係醫生開既類固醇太勁, 可回去換隻無咁勁的來搽.

另外, 如果有糖尿病的話, 可能會是包皮炎長期不好的原因.

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-2-20 21:44 發表
包皮炎,換佐啦,都係紅
你個時茶足一年藥膏?你都係紅?
我那時包皮龜頭炎,差不多一年先至好,搽咗好長時間藥膏.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-23 15:03 發表
聽日就要去關懷愛滋啦!唉…
放心吧!  我相信你會過關!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-27 18:57 發表
其實中左花係唔係要終生禁酒?煙就戒左!但香港地酒好難介腡,好多時應酬都要飲!各ching有咩計?
都係呢句: 盡量飲小D 酒, 會快D好!

引用:
原帖由 ding 於 2012-3-2 22:41 發表

唉, 都係自己衰
停左去DG好耐, 但哩個月唔知點解勁想去玩(之前最多係深圳起個機), 結果上星期六上左去CP, 就咁中招,
係做完發現條女下面大脾內則有好多粒獨立, 分散, SIZE黑豆大細, 既白色疱&# ...
師兄保重! DG 囡囡真係好污糟嫁!  一日接兩個客的話, 一個月除了吾方便那幾天, 就最少接咗五六十個客,真係所有的菜花. 匏疹都嘢埋
番黎啦!

引用:
原帖由 MaxiOng 於 2012-5-7 13:05 發表
各位,小弟有疑問想請教各位。

小弟於20/4去了按摩,期間小姐用手接觸過我嘅JJ,不過我冇打飛機,亦冇接觸過佢嘅體液。期後約一週我同太太造愛,當然冇用套啦!當晚我發現尿道口有D紅,隔晚有少少癢 ...
師兄, 如果你只是曾經只有這單一次接觸, 以前沒去玩過, 根本無需要擔心會染上任何性病!
小姐只接觸過你JJ,冇打飛機, 肯定不會染上任何性病.
就算毛巾有污穢!

引用:
原帖由 jojo1231 於 2012-5-4 12:21 發表
1.衛生科話係花呀, 睇個樣都似係.
2.唔係第一個BF, 但之前果D全部同我一齊之前性經驗唔多係乖仔黎, 雖然未必100%係現任染比我, 但以咁睇就而家呢個機會係最大, 因佢之前出去玩開
3.我BF係衛生科做埋檢查了, 果到醫 ...
如果性伴侶有出去玩,按觸其他性伴,   就有機會把疣傳染給你, 就算你醫好咗, 過一段時間又可能會再次復發.  
另外疣有兩大類, 一類是低危形, 只會生在外邊. 另一種是高危形, 會生在子宮頸, 會有可能引發子宮頸癌.
你應找醫生詳細檢查一下.

引用:
原帖由 $$$$$world 於 2012-5-9 11:04 發表
要請教大家!
上星期中去看醫生,話係花,唔係下?自己都無出去玩,問醫生,他說九成係,他有其他client 都有柤似情況,可能在公家地方染上。。在這情況下做冷凍,前二日己脫落。同時星期六叫老婆去檢查,出了報告 ...
性病(AIDS, 梅毒, 淋病, 依原體, 疣...等等)之所以得名, 就是經由性行為所傳染的病,

理論上可經由受污染的毛巾, 廁所坐板所傳染, 但沒有確實的案例,因為性病的細菌或病毒, 都有一個特性, 就是離開人體會立即死亡, 因此經這途徑傳染其他人的可能性很低, 近於零.

引用:
原帖由 支哥 於 2012-6-29 20:46 發表
各位巴打你地好......

我都有d疑難想你地幫手解決下....

我o係4月23日同5月18號去過召妓.....

兩次一開始都已經有帶套 , 但套係個場所提供.....

而家好擔心 , 因為我聽講好多場所提供既都係劣質安全套.. ...
師兄你大可放心, 就算係劣質安全套, 對HIV(即AIDS)病毒都有很強的防衛力, 如果個套做做下穿, 會成個爛開, 你無可能會見吾到,
用安全套做愛, 本身已經有99.9999%, 即接近百分百對HIV 病毒的防衛. 所以你根本沒有可能感染HIV. 根本不需要去驗!

關於安全套穿破, 我自己曾經在 東莞長安,和小姐做愛, 做做下個套由頂部爆開,之後去驗HIV, 結果係陰性, 無事.
但卻染上JJ炎和HPV(菜花), JJ炎應該是被那小姐口交時感染的, 現在已完全康復, 我現在已收旗,北上只做機餐, 心安理德.

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-6-30 00:35 發表
Strange 師兄,你染上HPV姐係你只係知道自己係HPV帶原者,定真係出左花,小第我都驗左細佬上面有HPV 但就未有花出,希望自己抵抗力可殺死佢唔比佢有機會出,唉
那次感染HPV 已經出了花, 而且出很多, 做完一次冷凍, 傷口未好又出新花, 如是者持續九個月, 痛苦不堪. 但現在已經完全好了, 兩年無番發.

呢個經驗,教訓大家, 吾好去滾.

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-30 15:27 發表

我知道錯了, 師兄, 我係03/6 去環保吹, 而家差唔多一個月, 除左尿道炎就無其他, 暫時,
但有幾粒紅點係jj, 睇左dr.ho, 話只係jj炎, 唔係\ , 請問你知道\初期係點既樣嗎?
好彩, 我無中過\, 所以吾識講你聽.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。