推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

34 12
發新話題

[疑難] 請指教...同女友拍拖7年分左手, 想上大陸揾條女散下心同過夜…..有冇好介紹?

請指教...同女友拍拖7年分左手, 想上大陸揾條女散下心同過夜…..有冇好介紹?

同女友拍拖7年分左手, 想上大陸揾條女散下心同過夜…..有冇好介紹?

小弟未上大陸玩過….最緊要安全, 方便同乾淨…..

請指教……

深表同情.如果完全唔識路最好係跟損友一齊有多個人照應好少少
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

我d fran 冇上去玩............

回復 1# 的帖子

剛分手? 希望你唔係搵待替, 小心沉船, 甚至上了賊船.

一個冇壞朋友o既人

可能見你以前有女朋友唔知你o既立場所以唔帶壞你o者,以後情況會唔同啦.凡事向好方面諗啦,過一兩個月或者踏出第一步上大陸.bro對女朋友o既觀念會有好大改變o架啦.不過好似樓上bro話齋.沉還沉.小心沉賊船就得啦.
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2008-8-26 00:12 發表
深表同情.如果完全唔識路最好係跟損友一齊有多個人照應好少少
同意!
一個初哥單拖去人 = 一隻水魚周街爬

去大場吧, 貴點, 但有保證
塘厦三正半山 一定安全  http://forum.timway.com/f/thread-209080-1-2.html
囡囡晚晚有幾百個, 一定能選到
要七時前到呀!

有問題, pm 我
我希望能幫助你
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 par3 於 2008-8-26 12:20 發表
可能見你以前有女朋友唔知你o既立場所以唔帶壞你o者,以後情況會唔同啦.凡事向好方面諗啦,過一兩個月或者踏出第一步上大陸.bro對女朋友o既觀念會有好大改變o架啦.不過好似樓上bro話齋.沉還沉.小心沉賊船就得啦.
唔玩開, 突然出航
我估有 99% 會 Titanic 式 沉船

沉過先至會大個仔嘎!

引用:
原帖由 eys 於 2008-8-26 13:45 發表
沉過先至會大個仔嘎!
正如搏過野先至大個女

小弟其實係一個活生生o既反面教材.不過有時覺得值的話就唔好計邊個著數邊個蝕底.最緊要量力而為.如果唔係最終仆到直就冇人可憐你啦.沉船係part of 救國o既package嘛.唔試點得呢.不過可能係想避都避唔倒
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2008-8-26 11:12 發表
小弟其實係一個活生生o既反面教材.不過有時覺得值的話就唔好計邊個著數邊個蝕底.最緊要量力而為.如果唔係最終仆到直就冇人可憐你啦.沉船係part of 救國o既package嘛.唔試點得呢.不過可能係想避都避唔倒
大陸囡囡好古惑,沈還沈,別為一棵樹放棄其他囡囡。
上唔到A船,便上B, C, D,.....船,大把選擇!
記得set好自己底線。
多d上來forum,兄弟們定給你寶貴 / 實戰意見。

我真係想散下心........分手好傷心.....

至於沉船, 我睇應該唔會...只是short -term 散心

兄弟們給我d意見

引用:
原帖由 littleth 於 2008-8-26 21:15 發表

至於沉船, 我睇應該唔會...只是short -term 散心

請兄弟們給我d意見
要人比意見,不如自已去找 會更實際!!
細看這裡各師兄的報告,你會獲益良多

不如去澳門,安全,方便,無手尾!

醉過方知酒濃..愛過方知情深....

"鋪鋪清"同"沈船"係兩回事....

一个两袖清風,,,(之前的我)

一个無好結果(講緊已婚的我)

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

You must follow some old ghosts to this sort of places, don't go alone. You will surely die.

It all depends on what kind og girl and service you would like to have. Then there will be ample of advice for you la!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

short -term 散心??? Congratz... you are already sink even before you actually go to play...

If you are expecting a short -term 散心, then you better get prepare for a after-sinking strategy...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

當你沉之前你會認為你自己同其他bros唔同,所以你唔會沉
當你沉之後你會認為你沉o個個同其他囡囡唔同,所以你值得沉.
可以有呢番見解,係因為依家睇返轉頭,之前兩句o既'你',其實係講緊我自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-8-26 16:45 發表
You must follow some old ghosts to this sort of places, don't go alone. You will surely die.
7-siu,
Sure, you are the best leader to all these places.

Take the fun place for you to release your saddness... Support...

Sinking into a ship as an escape... Never Support
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 littleth 於 2008-8-26 21:15 發表

請兄弟們給我d意見
就因為你呢一句話, 我認為你一定沉得好厲害
信我地, 呢到差唔多個個人都沉過船
我自已嫖成十幾廿年, 敢話什麼種類女人都屌過, 都間中差點再沉
你不如去澳門啦, 一次過, 比較難沉

冇朋友,唔緊要. 起碼我都係呢度識左一班損友. 同埋當初都係係度睇下其他師兄既Post, 做好功課先踏出第一步. 沉呢樣野, 有本事就唔怕沉... 我就冇呢個本事, 所以唔敢玩呢樣野. 學好十年, 學壞一天. 一D都唔難.

相關搜索目錄: 功課
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 20# 的帖子

嘩!好似講緊我的經驗.  牟利!

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。