推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

28 12
發新話題

[原創] CA兩日兩夜差D一滴不漏

CA兩日兩夜差D一滴不漏

唔知點解,而家係CA始終無法享倒出火之樂,即使揀倒錦囊推介囡囡.唉!
第一晚  
第一場  聾島
一落車即刻去聾島出示錦囊,2個目標人物留守大營,但出左差,於是留牌,出去食個飯再番黎.
唔知係唔係見有人爭,個仁兄一直唔放第一號見標人物,前後3個中,唔等,叫另一個,又出左差,唯有叫番上次雙美腿.
一入黎,佢好意外,又驚喜,原來佢坐左成日,夜晚先有一個點中.
佢好用心咁按頭,按手,今次放左D,俾我遊山.
按完頭就訓埋一舊,佢可能好攰,訓著左,
上路封住,轉攻下口,嘻,原來佢果個係小樹林.
夠鐘,要去尹另一個心頭好,叫醒佢,佢話唔捨得,抱到我實,
我乘機深手入佢個小樹林,仲走埋入去個水簾洞,
玩左一陣,洪水暴漲,但我無心玩水,
擺低D錢俾佢,等佢訓多陣就走.(一滴不漏)

本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-1-27 13:40
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-1-27 13:40
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-1-27 13:40

第二場  尾勵灣
去到尹心頭好,點知又係出左差,仲話有差事跟住,
經理叫我按住第二個等佢加鐘,出示錦囊,中.
囡囡黎到,上身工衣加冷衫,下身牛仔褲, 但好傾好講,
佢見我攰,我知佢做過中式技C,轉而中式按背.
正經完場.(一滴不漏)

心頭好落鐘,過黎打個招呼,坐落就唔走LA,唔理個CALL鐘.
點知囡囡今日便服,全身裙襪褲長靴,
睇完幫佢整既相又抱住訓,無從入手,夠鐘已三點,服務員叫埋單,
我同佢都唔知加唔加鐘好,
我唔知加左有無著落,佢又好似唔捨得走,又無乜熱情表示,
最後我想番逃警按正骨,恨心(對自己)唔加走人.(一滴不漏)

第三場 逃警
自從上次FOC左逃警個囡囡後,佢唔再同我聯絡,唯有尹第二個按.
去到已經3點幾,得番一個囡囡留守大本營.
呢個珠圓玉潤,都幾好傾,但無FEEL,無希望.
正經完場.(一滴不漏)

第二日
第一場  聾島
唔忿氣,禽晚就約定第一目標人物,11點幾等到12點幾先見倒佳人.
今次有正常既3點式按摩,咁齊全我都係第一次.
按完又做左睡公主,少少上山下海,同錦囊描述唔同,唉,骨運呀骨運,你去左邊呀.
講下講下,話同佢食晚飯,影相,再玩電腦,成功,佢可以陪我到3點.
但都係一滴不漏.

相關搜索目錄: 電腦

第二場  黃金
見有張40蚊Q旁今個月到期,就去用埋佢.
叫左個目標人物,佢好意外,未見過我,問點解點佢,作左個都好攪笑既原因,大家笑一餐,緩和氣氛.
講落原來呢個係新人,唔係錦囊果隻小野貓.
不過,呢個囡囡身型高佻,長頭髮,樣唔錯,可惜歲月摧人,
或者佢年紀唔係大,但捱得多,又食煙,殘得快.
今次又有3點式按摩,按完頭手,見佢放哂蛟,就叫佢做睡公主啦.
佢仲一齊浸埋腳.
呢個囡囡上山下海,暢通無阻,但一陣間佢就唔俾下海,怕水浸,
我話用我支管幫佢吸水,佢話我支只會放水.
呢個囡囡好坦白,ML要收小費,幾多,我唔做,佢唔肯講.
最後都係一滴不漏咁走.
原來張Q旁係推拿既,只有留番做紀念.

結局
約左囡囡放工過黎酒店一齊出發,點知過左成個鐘先到,仲以為佢放飛機.
出面好冷,風好寒,食完飯,
佢就好親切咁抱住我行,一來冷,二來想我買件衫俾佢.
見佢要求唔太過份,買左件衫俾佢,佢更加好心事啦.
番房,一齊上網打機,佢玩得幾好既時候獎勵下佢,就係錫下佢啦,哈哈.
佢玩得更叻既時候,獎勵加倍,就係亂錫一通啦,哈哈哈.
後來錫到有D火,走去沖涼,玩多陣上床.
肉帛相見之際,佢話唔做,我
心頭一轉,叫佢吹(朝早臨走佢揭開我條褲睇,我叫佢錫,佢話留番夜晚先)
就咁俾佢環保吹爆,抱住訓,
到差不多天光佢先知醒走人.(一滴)

唉,都唔知點先至燃點得起囡囡既激情,真係要請教各位.

相關搜索目錄: 酒店

回復 5# 的帖子

C兄...你駛唔駛甘勤力呀....一滴不漏....真係救国典範

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-26 18:58 發表
結局
約左囡囡放工過黎酒店一齊出發,點知過左成個鐘先到,仲以為佢放飛機.
番房,一齊 ...
酒又是系好有用,更加系男人好幫手。

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-27 02:11 發表
唔知點解,而家係CA始終無法享倒出火之樂,即使揀倒錦囊推介囡囡.唉!
第一晚  
第一場  聾島
一落車即刻去聾島出示錦囊,2個目標人物留守大營,但出左差,於是留牌,出去食個飯再番黎.
唔知係唔係見有人爭,個仁兄一 ...
聾島D女現實D,佢要確認你加鐘先會開TURBO,同埋只有皇牌先叫做正D,普通既又要狂彈,仲要埋單成舊水雙鐘,而加小弟都少去,除非係有新貨源

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-27 02:16 發表
第二場  尾勵灣
去到尹心頭好,點知又係出左差,仲話有差事跟住,
經理叫我按住第二個等佢加鐘,出示錦囊,中.
囡囡黎到,上身工衣加冷衫,下身牛仔褲, 但好傾好講,
佢見我攰,我知佢做過中式技C,轉而中式按背.
正 ...
呢間聽聞推拿方面,軟、硬件都唔錯,唔知師兄有無試過

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-27 02:58 發表
結局
番房,一齊 ...
tt師兄~睇完你個報告又唔係覺得甘差bor~
全程有女陪坐陪訓上山下海唔出火都好正啦
埋尾一滴更有畫龍點晴ge感覺

休閒是對生命的一種反思及再恢復

最後都總算出左一滴.
在CA出野不易, 但要有FEEL的才困難.
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-27 02:58 發表
結局
番房,一齊 ...
哎呀!  師兄和囡囡在酒店過夜, 也不ML, 只是吹出, 未免有點浪費.

回復 9# 的帖子

我見過硬件一間,果間幾骨仔,但略細,
軟件只見過d主任經理,未見過囡囡

引用:
結局
番房,一齊 ...

唉,都唔知點先至燃點得起囡囡既激情,真係要請教各位.....
大部份都係錢作怪. 分別只係現金交易定係以物易物.

事前講明可免失望, 反而囡囡心甘情願, 事後欠下的債可能更貴

回復 10# 的帖子

其實我今次行程一係為左試沙x既sn,一係尹個推介既囡囡玩激既,為左呢2個choice,15,16,仲要唔出聲要d囡囡幫手打飛滋,但估唔到所有囡囡都會唔自動出手,即使加左鐘都無幫手.第二個聾島囡囡仲揸住我黎訓,都無幫手,
唔知係唔係要自己出聲既呢?

回復 12# 的帖子

係個囡囡唔肯呀,陰功!

回復 14# 的帖子

其實聾島雙鐘係包hj家嘛,唔知係唔係公司放鬆左,囡囡免得就免呢?

回復 6# 的帖子

初頭我只係諗住過一晚夜,見下心頭好,點知第一目標人物肯陪我過年,就留多一夜,最後都係比預算玩多左一場黃金咋.

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-27 08:36 發表
其實我今次行程一係為左試沙x既sn,一係尹個推介既囡囡玩激既,為左呢2個choice,15,16,仲要唔出聲要d囡囡幫手打飛滋,但估唔到所有囡囡都會唔自動出手,即使加左鐘都無幫手.第二個聾島囡囡仲揸住我黎訓,都無幫手,唔知係唔係要自己出聲既呢: ...
其實要睇囡囡本身肯唔肯。

在隆睹匯,做普通浴足之頭鐘,技師是一定要幫客人隔褲 r雀三幾分鐘,加鐘後就更加要給客人起機。但是很多技師不想和客人起機,於是側側膊唔多覺,你唔出聲就蝦你唔識規矩,唔幫你打出來。

小弟有一條 橋,就係用小禮物引佢地痴埋黎,然後就近距離接觸抱住佢,因為她的注意力被分散,就可以慢慢摸佢。搞下搞下佢就明你想點。
[img=247,181][/img]

回復 11# 的帖子

佢地個個都3,4點先收工,要佢地做睡公主似乎唔係咁難,當然只係抱住佢訓係唔係等如有feel,好唔好feel就見仁見智,同埋睇囡囡點抱你啦

回復 19# 的帖子

我唔係咁方便儲存小禮物,唔知ca有無2元店呢?
今次佢地個個即使埋左身,都側側膊,唔知係唔係俾唔夠訊息佢地呢,下次主動d,捉佢隻手...

引用:
原帖由 tt234 於 2009-1-27 16:57 發表
我唔係咁方便儲存小禮物,唔知ca有無2元店呢?
今次佢地個個即使埋左身,都側側膊,唔知係唔係俾唔夠訊息佢地呢,下次主動d,捉佢隻手...
你又學埋咸羅拔d招數啦
以後我地d師兄去CA想唔帶小禮物都唔得啦
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 17:01 發表

你又學埋咸羅拔d招數啦
以後我地d師兄去CA想唔帶小禮物都唔得啦
佢除左小禮物仲有好多咸濕遊戲, 真係想學晒場既話會學極都學唔黎

Wow !  Its a wonderful trip !

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-27 16:49 發表

其實要睇囡囡本身肯唔肯。

在隆睹匯,做普通浴足之頭鐘,技師是一定要幫客人隔褲 r雀三幾分鐘,加鐘後就更加要給客人起機。但是很多技師不想和客人起機,於是側側膊唔多覺,你唔出聲就蝦你唔識規矩,唔幫你打出 ...
今日下午上去 隆X匯, 終於MARK 到個人氣皇牌沐足囡囡, 全程互動,

美中不足, 就係囡囡不穿工作短裙,改而穿長袖毛上衣, 長牛仔褲, 無得摸大脾, 冇引

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。