推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 一個唔鹹濕的鹹濕假期 & 大贈送+ 蠔刀 X#43

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-1 10:47 AM 發表

你唔係嘛,你地頭啵,竟然未去過!

我公司班女同事好鐘意去鹹濕假期,佢地話係全羅湖區最豪的場。
豪乜貴呀!!而家仲裝修緊(整咗成年)...

叫你D女同事試下昇逸。。7點钟前埋單6折...仲有云吞面送。。齋叫15蚊一碗架

相關搜索目錄: 裝修

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 光年 於 2009-2-1 10:59 AM 發表

我都有見過呢個接待處, 不過真係唔知有咁既優惠.

點解佢地d車可以係中港車通道接客既 ?

果度係細鐘, 泰式, 港式都係果d一開門就係張床既房. 有d牆邊重有鏡.

採耳, 按肩既都係著超短裙, 不過就打晒底 ...
一開門就係張床,果種係泰式。。中式,港式,中医都另有一張高既按摩牀。。。

引用:
原帖由 光年 於 2009-2-1 11:03 AM 發表

大堂項目$58.
仲未計加壹小費。。两個鐘比30蚊,唔會講多謝。。

回復 1# 的帖子

加些少意見。。。。。

1)放假个度係兒童樂園。。好多人都知。。

2)佢比個間係泰式房,你做港式,佢有冇拉低條褲同你推油。。。

3)免費coffee好難飲...叫咖啡妹整杯藍山coffee,好鬼正。。。

4)上2樓VIP房...有免費上網,紅酒,白酒任飲,小食任攞...每人15大元/hr....

講住甘多先。。。。仲有好多精彩野,不過要問doer大佬...佢剩做spa..佢d料益我唔少。

相關搜索目錄: SPA 咖啡 紅酒 白酒

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-2 03:18 AM 發表

我都唔係好明,點解可以帶埋 d 細路 (帶細佬去當然ok )去骨場?如果話細路冇人照顧,要跟埋一齊,咁點解唔去遊樂場,吹脹!  
骨場係d鹹濕佬叫ge...果度應該叫"老小都啱綜合娛樂中心"......

入面有遊戲机中心,上網,乒乓球,戲院,歺廳,游泳池.....講都講唔晒...直頭小孩子天堂...

你地有冇係骨場唱過卡啦OK,飲紅酒,玩失踪呀。。果度冇女陪唱。。比$買钟个靚女技C入房一齊唱都得。。

相關搜索目錄: 紅酒 娛樂

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-5 06:08 PM 發表

咁又係,好多純正骨大場真係岩一家大細去既。不過,我見過有父母帶埋手抱既 bb 入去,咁就較為離譜。
唔算離譜。。我見過有人係度喂奶。。。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-5 06:50 PM 發表

甘咪有奶睇lor
有奶瓶睇。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。