推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

六星級龍全酒店愛麗斯夜總會遊記

唉...真系恨死隔籬... 想當年...小弟話虎門系邊架...個fd講一句"不到龍泉非好漢"

我就見到到而家都不復一見既奇景...糸D保安仔揸條藤条趕囡囡呀

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-12-14 12:36 AM 發表
大訡釀我既FAVORITE。。。SCOTCH好少饮。。。
如果係NC隊大訡釀...就一定死梗...純米大訡釀一定要凍飲..

但易入喉..如果玩大話色..好似"師傅"個D屎色就一定大穫...

我系香港個間"別府"飲68蚊一支(好似係150ML)...飲完一支都到定.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-12-14 02:57 AM 發表

呵呵...所以我講唔好嫌酒粗...因為飲酒哩家野都係個人口味......除左oak cast...仲有D煙煤味.....
我最希望大家都有機會帶自己喜歡的酒一齊分享.....當然不需要牛飲....
不如食飯一人羅枝出黎...我失禮D..就glenmorangle,single malt.. sherry wood finish...

放堤牛飲=牛嚼牡丹...我就話"把酒當歌,人生几何"一樂也....

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-12-13 10:18 PM 發表

不如我 send 個 annual dinner 既 invitation 俾你,你可以有借口返黎玩   
師傅..我唔走都得..洗乜要借口返黎..係HK几個月,曰日玩..成個孤兒仔...

返屋企..一家大細..晚晚有湯飲..等我過番几个月正常生活先啦..

回復 43# 的帖子

Denny 哥...今次返香港..同你都冇緣一見..下次希望有機会一敍..痛飲三杯..

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-12-15 06:43 PM 發表

怕條老柴飲到第二杯就碌地 lor ...    
第二個都唔敢講...你同我飲酒就係"茅廁打燈".....

"找死"

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-12-15 06:45 PM 發表

可以係CP搞頭家有大有細,何止飲湯?重有補品 tim ... ...   
搞過啦..不過就有大冇細...

仲講飲湯...我地煲湯落柳梅..佢地就落豬骨...仲要唔飛水....

煲雞湯又唔綠雞皮..成煲湯雞油...飲到肚柯.....

識"採陰補陽"..就有補品喇...不過..最斃..我做唔到....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。