推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

2010 回望

救國都好多年。。今年有7个月係香港,跟住D大哥玩就梗係大把野食喇。。

3,5飛既遊戲就唔講啦...有兩件事耿耿於懷...值得一提!!!!

年头有三個月係香港..同一個跟咗我5年既LB為一件事反晒面...講到明無FD做....
點知返到加拿大跟佢又"藕斷絲連"...7月中返香港又揾番佢(多得毛主席)...
點知8月頭佢同我講話有咗...我問:係咪我o架...佢答:你就想哪!!
原來佢有咗男朋友..而家話要結婚tim...我梗係恭喜佢...終於埋街飲井水喇!!
早几日佢send咗個BB掃描比我(我做咗契爺) ...我問佢點解仲唔結婚..佢話爭個證婚人喎
第二件瘀事就遲D先講啦

相關搜索目錄: 結婚

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-20 09:51 PM 發表

第二件為何事呢?...感人嗎?
驚人就真...瘀事一件。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-21 06:59 AM 發表

其实柴爷呢个分享给了我们很多的啟發
就是囯內女人的 Integrity 问题
正如例子她有了男朋友仍收柴爷的老毛
我相信不是飲杯茶吧?

很多例子女朋友告 ...
我和她是"半斤八兩"(老嫖/妓女)...老毛對她是現實...但我們要她 Integrity ..就是脫離現實。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-12-21 08:37 AM 發表

ZMT專業玩家朋友說: 那些全是雞,新名詞為【失足婦女】
講感情最笨七...對錢就有感情...無錢就不要學人去玩....溝隻雞來玩浪費時間◎(•)◎
有老毛就唔駛溝喇!!!用$買佢既青春..公平交易...我覺得係我賺咗囉

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-24 10:11 AM 發表

下次揾個唔識唱歌,識吹簫既會唔會好D ?  
對我而言...唔識唱歌好閒...吳識吹簫就好大獲喇。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-24 08:10 PM 發表

我諗柴爺既意思係啞既都無問題,如果識吹簫    
有無睇過啞女情深??

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-28 06:40 AM 發表
Kmy 記得好似係歸亞蕾既, 男主角係边个就唔記得
啞女角式做到影后一个係上述, 一个係林鳯嬌既"小城故事"
內里係邓丽君既歌
男主角係阿B, ...
男主角係柯俊雄....女主角係王莫愁......係改編台灣作家瓊瑤所撰寫的小說《啞妻》........

趁未掹刀見红先發制人, 一招無影腳
,果真高手

我係較腳..唔係無影腳....契弟走得摩。。

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-29 08:07 PM 發表

师兄吾知定左几时返呢。。呢轮真系好静呀。。
你都仲係度閉關。。...呢輪CP開咗几間新場...又大又豪...我都心旭旭呀。。

聽講飯堂都走咗好多囡...你快D出關去吸吓喇。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-29 09:22 PM 發表

你講”日蠔”嗎?
不過d囡囡去到全部水鬼升城皇喎。。加晒價。。而真係連cp都有通漲壓力。。。。。

要你同春天哥d有消費能力人士番黎撐場嘞。。。。
仲有十八會館..泊月會所(以前新地)...間間都又大又豪呀...

通漲壓力唔緊要..有大根哥/AINY大哥撐住就掂啦.....

唔駛你講....我係度就做咗哥倫布啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-30 12:13 AM 發表

甘大哥几时返离做哥伦布丫。。我地呢D水手要跟住船长先敢行播。。。
你都知係番邦生活點架啦..聽朝約咗春記飲早茶...又係"光輝歲月"....吹水....

希望下个月有机位就返離做哥伦布啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-31 12:41 AM 發表

”實發”會館係邊度嫁?
鵝仔....賓州紅對面

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。