推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 一個周未,兩個女人為我哭!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-4 02:23 AM 發表
回歸前夕,一行八人去了古都慶回歸。

我剛認識兩個月的一個女生,(這兩個月只見了她四次,平時每天都有QQ的,因為老虎也回歸) 剛好大姨媽來找她。所以她就叫我另外找一個女生陪我,她不來了。但我說,我還是想見她 ...
別人..我打死都唔會信...但7-siu...nothing impossable!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-12 01:00 AM 發表

你地個底成本電話簿咁厚, 割盡咪頭一兩頁...
松哥講...你有幾多錢都無用....使咗既先係你嘅....

引用:
原帖由 AINY 於 2011-7-13 02:06 AM 發表

D 女女都同七公讲心, 又不介意你仲有其他女人。。
我识D 女女就只系同我讲钱。。
X3....

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-20 01:30 AM 發表

我只是肥人!我自己都衰幾次喇!唔敢叫自己做"高人"!h:" />h:" />
你要高個時高 ...要衰個時咪衰囉......

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-7-21 11:39 PM 發表

還有“小” 。。。
你不如說沒有"驢"吧....

我就衹有一个"閒".....

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-24 08:57 AM 發表

以我的經驗,小和閒才是最重要的!
小和閒有屁用 ...在CP.."鄧"才是最重要!!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-7-25 02:38 AM 發表

女女说GA在花街那里走了一转。。女女早躲起来了。。GA跑了就一切如常。。客人就跑了一些。。好多女无台坐。。益我有吃了个好野。。我是九点到的。。
成日九点先到都食到好野.... 聽晚使唔使預你啊?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-24 09:33 PM 發表

真奇怪啦 ...

舊年呢個月係華泰 ... 明明你話比我聽: 呢條女唔係貪我D錢既 ...    
你梗係聽錯啦.... 唔貪我D錢既 女人我未見過... .除左我老虎...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。