推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 多謝公公..賜我所長一職

多謝公公..賜我所長一職

昨日帶齊公公錦囊向飯堂出發...一於不斬琳琳誓不還...点知

六点吩咐呀珊帶九组琳琳在房間等我...我在中餐廳慢慢嘆..坐定粒六...

X大哥..九组有一个老豆,二个媽咪,三个琳琳..你要邊个呀?

吓..我即刻上來..有錢執都無跑得甘快..上左房...

九组九组..即刻來313房..客人要睇囡....

原來九组老豆系彬仔...老母系甘莉..老朋友.早響啦...

X大哥..這个是琳琳..好像不是這个...h:" />

這个也是琳琳..也不像..又唔見细细粒...

突然在万綠叢中..有一點红...我要這個....

出街食飯...食飽再講....

茅臺產地美女多...唔通今飯係塞翁失馬!!

抽烟嗎?..不抽....去街嗎?..去...吃飯嗎...我正肚餓...好

搞掂...條魚啱啱蒸好...落去食飯....

番上房無耐...细细粒衝入尼...

點解你唔等琳琳呀?我見左兩个都唔係..又揾你唔到..

个孤寒公公又唔肯比你电話我..我又係..他也不肯給我你的电話...

吊..呢個公公都唔知驚乜九..激到细细粒紮紮跳...

茅臺美女好鬼飲得..鋪鋪輸..無囉疏..

今晚要衝关..九点去九龙冲个涼..好唔好..个fd問?

梗係好啦..近近地..試吓Q先....

你o甘早出去做咩呀?我今晚要回香港..想比7舊你用....

我想过夜...我等錢用...睇吓點....

入到房..態度唔错...有待浴..不過..唔比車輪..又無魔笛...仲係magic...

唉...今次多得公公...小弟終於做到所長l...

本帖最近評分記錄
  • 7-siu 體力 +33 做廁所所長都要出糧嫁! 2011-11-3 16:23
  • 7-siu 威望 +33 做廁所所長都要出糧嫁! 2011-11-3 16:23
  • 7-siu 金錢 +33 做廁所所長都要出糧嫁! 2011-11-3 16:23

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-1 09:24 PM 發表
你去食飯, 我先話你知, 原來大家系誤會... 因為細細粒以為你會搵佢, 所以有房都佢都拉住琳琳唔入去試房, 只系系出面...結果後來終於去到你間房, 知道你坐左女... 佢地再無入黎喇...

琳琳結果一去另一間房去試就ok ...
我又唔知細細粒叫乜名..又無佢电話..揾條毛呀??

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 12:49 AM 發表

以为柴爷飞甩钢牙添。。。
今次飛硬啦...佢要我比井水佢飲..洗盡鉛華...

下集已寫好..一篇過!!!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 12:57 AM 發表

你都無問我羅... 我又唔好意比你電話佢...
柴大人冤枉啊...
我點敢問你呀?? 成日馬后炮!!!

有人問你攞我电話你又唔比...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 01:11 AM 發表

难得有甘好既女女。。拒想饮井水。。柴野想食住家饭。。师傅又有几个单位放租。。家电齐备。。马上入伙。。我地随时可以去饮入 ...
歴史重复又重复...比七公同師父笑得少咩!!!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-2 01:20 AM 發表

茅台美女。。饮酒无罗嗦。。态度好。。有侍浴。。算系甘啦。。柴爷仲想点呀。。 。。
比清湯仲壞啦...而家唔中出唔過癮添呀!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 01:43 AM 發表

你學下香港特區政府喇!2-3年 annuity, 到時看續不續約!
次次中出..遲早出事啦...

急流勇退..明智之舉...

引用:
原帖由 def_lo 於 2011-11-2 02:07 AM 發表
你地終於都知道呢個秘密喇!!
豆腐哥你早響..我就唔使做所長啦..

發左廿个訊息比我..話無save我电話都甘死!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 02:54 AM 發表

豆腐兄,你都重出生天了!星期六和ON9兄去飯堂嗎?
敢以後叫佢公 公..定ON9兄呀.....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-2 02:56 AM 發表
其實有乜野問題呢 ? 真係想搵大把機會!

七舊又唔係跌左, 一樣有人陪喝陪睡 成個飯堂都係囡啦,

唯一係我收過風, 有d有名氣既客人, 囡囡知道係唔入房既
緊係無問題!!

唔九Up啲時間点過呀....

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 02:44 AM 發表
一個是笨七,一個是昂九!

你地兩兄弟快去滴血為盟吧!
加埋你個肥佬...不如桃園三結義啦!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 03:06 AM 發表

你叫他 ON9 ,我叫你笨7!好嗎?
7少又名笨7...邊個唔知呀...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-3 03:02 AM 發表

我只系覺得佢無乜要求... 唔會成組女個個都食得落吧...
佢要求好高㗎...淨食一组佢無甘On九...但飯堂三拾组囡..

佢食咗一半啫!!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-3 06:42 PM 發表

唔系嘛.. 甘咪好多兄弟都系佢細佬..
麼該系好多兄弟..都系佢大佬......

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-4 08:39 PM 發表

星期五都无出动。。
以前七公有个名册。。边个系大佬细佬一目了然。。。
同你難兄難弟..老虎歸山...要涯到月尾....

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-11-4 09:00 PM 發表

無辧法啦。。。你地自由慣左。。。。。
真係難頂...日日要搽"無比膏"

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-4 09:44 PM 發表

你仲可以DAY TRADE 的嘛。。。
好在飛甩清湯...無做deal...唔係就"大O樂"

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-11-5 11:24 PM 發表

留港消費。。。去0禁鐘仔。。。。。。
而家最開心係.."把酒當歌"...㯲鐘仔留番比啲后生仔吧!!!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-5 05:42 AM 發表

真系飞左清汤。。。。。。?!
說來話長!!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-8 12:05 AM 發表

你喜歡佢才受佢氣吧   
唔分莊閒既女人...喜歡佢係On九!!!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-10 12:55 AM 發表

甘細佬都遇過.. 不過太千依百順唔系甘好玩..
唔千依百順又話無家教....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。