推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-29 08:15 AM 發表

我都話無去過此場,嘻嘻,一定唔關我事,無我份!

明日星期日,黃金週前夕,兼且香港無馬跑,但我得閒,想上去蹾間硬件好 d 既場攤抖番半日,唔知深圳 d 大場逼唔逼人呢? 有 ...
今日皇室唔算逼人,我食完鈑及dup完骨,3次返非吸烟區都有位(通常爆先),
晚上10点走仲大把位,明日我諗差唔多............

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 01:36 AM 發表

haha,算把啦,大陸人對待投訴的態度如何我最清楚,他們都係循例耍下你,我都費事浪費時間,我只是想分享不同的經驗,讓大家去玩的時候可以留意多點不同情況
C兄:你玩開水療点解唔試下新場"水立方",一出落馬州關口就到,唔使坐車,

全部水療房裝修泰国feel,價錢同皇室一樣,因客人少(試過有技師一星期都食白果)

故此特別好招呼,你可以叫靚女技師先帶你参觀房间,做唔做除你,

我做過兩次,全程都有驚喜,最好係一入房,就唔洗著褲...........

唔再講啦,廢事話賣廣告,自己試下啦

相關搜索目錄: 裝修 水療 廣告

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 04:34 PM 發表

咦係?呢間我在羅湖關口都見到他們的接待處,就係唔知得唔得,聽你咁講,真係應該去接濟下呢班靚女播!

在落馬洲那邊玩貴價?唉,唔怪得啦!如果跟皇室假期差不多價錢,現時唯有羅湖那邊先會做得好
大家比佢一d都唔輸蝕架,而家梗係要守啦,不過我就钟意落馬州果边,
街道寬闊,人流唔多,罹湖那边太雜那,尤其皇室太多黑社會,
早幾日有公安衝落去,拉左个犯,原來係貴賓會員,你知皇室要幾錢做貴賓會員啦?

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-21 10:32 PM 發表

可以介紹一下水療套餐的價錢和內容嗎?
我做紅酒水療$588,普通水療488,當然要加1,及比小費......

內容我就話比皇室好玩,至少有油浸禾花雀及不用著紙底褲.....

相關搜索目錄: 水療 紅酒

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-22 05:42 PM 發表

How much is the total cost for 紅酒水療......... I mean, including tips and everything?
每人玩法不同,小費亦有多有少,我每次消費全程1000元樓下..........

相關搜索目錄: 水療 紅酒

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-22 06:43 PM 發表

是否已包開大.......................?
你有無去過皇室假期??

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-22 07:32 PM 發表

Shamefully speaking, never.........originally I just plan to go there with my gf for spa..........!
你未去過,我唔識答你,希望你同gf玩得開心....

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 giovanni 於 2008-1-24 06:41 AM 發表

That is because you don't know the most basic bad attitude towards any woman lo....

對女人不用客氣,我試過在揀技師個路口位,把一個經理級的八婆鬧到狗血淋頭。

Remember:

1. Do not tip he ...
皇室係店大欺客,你鬧佢無用架,佢大把客,所以就要轉新場啦!!!!!

引用:
原帖由 Oldman 於 2008-1-23 11:28 PM 發表

c hing, any hints on the amount of tips ?

200, 400, 600 ?

thanks !
無特別服務,莫光猪推油,我比200.....

小費單最多100,但可自己寫(任比)......

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-25 07:10 AM 發表

So $300 in total?
你想講セ野.....

what r u talking about......

引用:
原帖由 parleur 於 2008-1-25 10:04 AM 發表

Tried the spa today at Water Cube, but no 莫光猪推油, has to wear a paper underwear ( a big one ) all the way. Service very disappointed. The girl said she came from the spa section of Roya ...
人善被人欺,C兄:請收PM.......

引用:
原帖由 parleur 於 2008-1-27 12:04 AM 發表

Thank you very much for your PM. Will try that next time and give u a report.
I don't enjoy having a spa with shorts on although I don't need special services. U do not wear trousers while takin ...
沖凉當然無人著褲啦...請收PM

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-27 07:02 PM 發表

大哥,我個PM呢??咪漏左我阿
C兄:你是老行專呀!!

請收PM..

oldman i am waiting your report.....

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-2 07:00 PM 發表
星期四五兩日去了皇室兩次,真的十分十分滿足啊!
C兄..我星期五係水立方做大堂項目,一對孖生姊妹花,一个做头,一个做手,

兩个都敢靚,我都好滿足啊.....

不過講靚女,就梗係皇室多啦.....

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-2-11 06:16 AM 發表

I prefer knowing what I can get rather than "hit & miss"
實踐就是真理...don't just talking...

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-13 02:37 AM 發表

I think you were trying "Massage Package" on the 2/F. I have heard about that but never tried. The Aroma Oil Massage is 200 something right?

We were talking the "Spa Package&q ...
第一...有经驗就知,電腦揀相靠唔住,冇次對辦.......

第二...皇室水療豪裝,多靚女,好多人都知,但價錢就.......
唔可以同一般港式,中式massage比較,係兩件事.......

我去皇室次次都係正骨(約囡出街唔計),但係水療就有d唔同

相關搜索目錄: SPA 電腦 水療

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2008-2-13 09:20 PM 發表

醉翁之意不在酒, 在乎享受山水之色也
享受山水之餘,也要小費同步架,比得少,失禮自己啦.......

不過去到两仟既spa,我点解唔去5星酒店呀!!!!!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2008-2-14 02:35 AM 發表

有咗秘技, 今次實行打爆機囉
打爆機....

你都幾好幻想力..

.......

引用:
原帖由 hjhjhj2004 於 2008-2-17 08:53 PM 發表

Did you try "SPA"? Doer was talking about the "service" in SPA.
就算做spa,都唔會有"special"架.......

但世事難料,who know...........

請参考這句"我們到了甚麼地步,就當照著甚麼地步行事"...

........

引用:
原帖由 billchan 於 2008-2-19 07:55 PM 發表

「有所必為」、「當仁不讓」、「幾大就幾大」、「食左先至算」... 等等都得!
當你身處皇室這些正骨大場,我話就衹有"見机行事"這句啱同,

仲要係做spa,重要係tips重手,其餘都係嘥氣!!!!

....

唔洗講"此地無銀三佰両"....

正骨,邪骨,去試一次就知...........

好似無人講過有special,祇係有人講過"nothing special".....

..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。