推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

中坑五星酒店K

這样的囡囡質數,這樣的收費,這樣的地點,實在是攞苦來辛。。

1)大場收費..全部比CP貴,客房除張床夠大外,一无是處。。
2)K場酒水貴到飛起,啤酒CP壹送壹,佢要2送1,黑牌688无梳打水送。。
3)軟件奇差...D囡奇形怪狀,衰過CP細場,成晚得两个人帶囡上房....
4)交通不便...要加多幾拾蚊車費....
唯一可取,是有一个可愛mami及熱情DJ....

相關搜索目錄: 啤酒

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-17 07:50 PM 發表

512 轉眼又一年,不如揾間平酒水既安排一次 charity function ?

Kmy 覺得是競爭越大既地方例如 CP,反而收費越平。

上星期有晚到左珠海,到左間昌安,囡囡好靚好靚,Manager 說囡囡都係 ...
你早響ma....5.12唔做d野,眞係講唔過去

下星期好唔好...你話事....唔係又"夜長夢多"

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-17 08:42 PM 發表

你唔知道邊度的使費平而D囡 OK wor ...
如果去 Peninsula 呢期扒多過人   
上星期去康城,3个人我開一支"武當"..$3xx....

經理送一打啤酒,2支長城,小食.....

埋單港幣$480(RMB1對1),你話平唔平,

半島扒多過人,個度係"猪八怪照鏡",

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-5-17 09:10 PM 發表

啤酒37 买二送一。。
黑牌就买三送一。。也不送苏打水。。
八个人连吃饭每人四百多。。比在CA,CP 贵。。。
半島黑牌$588..送4礶艻打水。。

艻打水每礶$28元。。

引用:
原帖由 Hentai 於 2009-5-18 12:47 AM 發表

哗??!! Mud澳门D女overnight咁贵ga?  成3K? 冇Macau错呀?  套票來回船飛过大海+正骨+韓/鬼妹sauna都係千六/七喥啫. 唔通你计埋船飛;hotel room;膳食落去?… 睇 ...
你早去3000都唔括你呀.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-18 12:03 AM 發表

咁,即係去邊?  
你吹雞。。你話去邊?。。

又要平又要靚,你自己開一間就好啦。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-18 05:15 AM 發表

自從幾個女朋友分手後溝唔到 ... Kmy 齋到依家 ...   
有食唔食,罪大惡極。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-5-18 03:13 AM 發表

不如你揸主意啦  
搞團非我專長。。呢个月KMY吹雞...

邊一日我都到。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。