推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 肉林双飞完美篇

肉林双飞完美篇

上个月在古都"肉林"学人玩三飛..點知東施效顰,搞到唔湯唔水,貼錢買難受之餘,
同媽咪投訴仲比佢話三飞好难玩,下次玩双飞夠啦!!!
昨晚九壯士再闖古都,7公番卓舊愛(有影相,今次仲激),有一師兄仲大派香水,又有一个1.74model,今次好玩哪
小弟梗係揾番上次拱手讓给春天哥果个大包米啦...媽咪真係做到野,一講就知,上次
孔融讓梨..今次..輪到我喇
同大包米玩玩吓色盅,點知媽咪帶咗條女入尼話今次有個好野醒你,双飛喇...
一睇又唔錯喎...即刻叫佢坐低..再叫佢出去除bra..驗一驗先...
嘩...一驗之不...不得了..原來是傳聞中的愛美神飛弹..
今晚肉林双飞,走唔甩喇....
梗係同媽咪單聲先啦...媽咪話收到...即刻同大包米,愛美神耳語 !!!!
有交帶就梗係唔同啦,今次最大分別是囡囡夠放..不會婆婆媽媽....
上次三飛每个囡吹完第二个上就話要洗一洗先..三个吹就要洗三次...洗完都軟能晒喇!!!
今次唔同哪...沖完涼就上床..兩个爭住吹..三个人一齊車輪,兩手撥四波...
第一野先扑愛美神...pink lin 窄gap..大包米從旁協助
第二野早操就梗係大包米喇...大的闊袋..床边拗蔗抽插二百多下(一下當+下),
愛美神在旁打車輪完成...完滿结束

后記..早餐例會..賽後檢討認為是一个完美双飛..7公吩咐要小弟出report...
恭敬不如從命...希望抛砖引玉..7公完美沙龙照殿后

相關搜索目錄: 香水
本帖最近評分記錄
  • hongkonger 體力 +50 讚! 2010-12-20 01:07
  • hongkonger 威望 +50 讚! 2010-12-20 01:07
  • hongkonger 金錢 +50 讚! 2010-12-20 01:07
  • Kingcwk 體力 +15 精品文章 2010-11-15 00:05
  • Kingcwk 威望 +15 精品文章 2010-11-15 00:05
  • Kingcwk 金錢 +15 精品文章 2010-11-15 00:05

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-14 08:28 PM 發表

柴爺狀態大勇 ...   
化悲憤為力量...

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-11-14 08:08 AM 發表

好一句"大的闊袋"
可能是上一手的傑作
"春天"的傑作?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-11-15 01:49 AM 發表
......... .......... ...... .........有D吾系好清楚。。D相既女女系边个既女呢。。认得揸波双手系七公既。。
佢對肥手无人不識喎.....

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-14 11:58 PM 發表
柴爷叫到,从命!其他文字报告请其他师兄加上!
波形比愛美神"有过之而無不及"..極品呀...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-15 07:42 AM 發表

鬼叫你放飛機!哈!
AINY師兄邊有放过你飛機呀?

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-15 08:23 PM 發表

那麼positive。。。。哈哈

我也試過小袋,想著很開心。 foreplay 都做得落力d, 條女比我搞到來了倆次。。

到我啦, 額, 那麼緊的, 把腳分開點, 用盡方法,還是入不到。。。  酒氣來了,很累,soft 了, ...
大的 - 易啜。。有口感...

大袋.易入=  又啱我.....小袋如果不夠水...入不到....就軟了 睡覺吧....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-15 09:00 PM 發表

大哥,就算係小袋。。。俾你食多幾次都變大袋啦。。。。
我跟你比較...差几條街 ..大根哥....

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-11-15 08:58 PM 發表

Glucerna兄今次玩双飛好激,囡囡合作、流程又暢順!
好盡興喎!
偶有佳作,吧....

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-11-17 02:54 AM 發表

Glucerna大哥,唔關我事,是你當日空倉,吩咐小弟進倉! 結果大裂口低開!如今你看好後市還補倉加碼雙飛!佩服大哥勇氣,得到雙倍回報是理所當然的!
春天大哥..呢兩日大插插...小弟補倉加碼雙飛...實在是捉錯用神...雙倍回報宜家"柯突"喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。