推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 杯葛----飯堂奸九"水皮"哥

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-8 06:41 AM 發表

明知師傅是生意人,不會在客人前查單的。唔劏就笨了。怎知道柴爺又會在買單前迴光反照呢!
now I am with tiger & son in cebu...sun and beach..see you guys next week..... !!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-8-11 04:40 AM 發表

老鬼:..... = ?  是代表在說粗口講左6次添
雞哥..我第二日早就收到師傅發既短訊..話有人尋晚比左十萬條囡..都比人放飛機(唔該自己檢討下)

嘈到拆天,最后很火的走了...唉..我講左6次粗口咪就係吊鸠佢囉!!!!

講呃酒飲..我未夠資格..我几時要飲酒...有DJ,有媽咪送比我飲..有7哥..大海為証...

我自己比錢DJ..媽咪買酒都有...(日久見人心)

祇於酒咭..唔係我keep就梗系7哥keep.呢D粗重野無人肯做......(下次唔好预我)

果D又唔會訂房...一年出現一次,又要呀吱呀咗个D...最好叫佢做囉!!!(因為好多着數)

仲有..人地講普通话講得唔好,唔使佢次次笑鳩人..掉轉頭..人地改鳩你花名..你就好撚大獲!!!

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-8-14 12:13 AM 發表

出來玩求開心,過了去就算喇
事後煙我都戒左抽了
實在就好小事..我都狂屌條扑街..最后減左就算啦....但佢就唔係甘寫囉!!!

今個禮拜六...你衝唔衝關?

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-8-14 12:51 AM 發表

我要戰鬥到底.... 拿定扣關批文
o甘不如玩夜D..坐車落皇崗衝关喇!!!

引用:
原帖由 drm 於 2011-8-14 09:32 AM 發表
柴爺,唔使咁火,有乜得罪,咸D自罰三杯。

咸D系懶人一個,很久都冇出文,不過七少開post,最後寫道:「請各師兄,回帖把詳細的情況說清楚。」咸D才把醒來所見、所聽、所說,如實道出,並沒加多減少,KMY請指証。 ...
drm...老鬼是火爆之人..天生如此...講多錯多...

如你所說..文中並無得罪老鬼之意...老鬼在此向你說"sorry"

不打不相識..有缘再會..老鬼先罰三杯..以表歉意!!!!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-14 03:43 PM 發表
两位大师兄少一齐玩吴系甘了解对方,又遇到水皮呢单野,有点误会一D吴奇,多d一起玩啦,都系玩得之人!
我明天拖馬上去dup七"水皮"..你幫唔幫拖???

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-14 08:02 AM 發表
不如你都拿過夜批文吧!清湯掛住你哪!
7哥...過夜批文唔好亂甘申請...安全為重!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。