推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 五月瓜之Changing Partner!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-28 02:45 AM 發表
恭喜mark哥都可以在五月瓜吃到野! 我和春天在長安慘被老強了!
晒命定dup春呀??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-28 03:14 AM 發表

你都有高清喎!紅色老底下面的大粗根!到那時,我才看到你的囡囡身材和奶奶這麼正的!好一螚竹筍!
我係東記都見過你條大粗根...不過係microsoft喔..... .

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 12:45 AM 發表

個時代變緊, 五月花由八點去到仲有女揀, 到而家五點半, 一大班男人響門口等入閘

以前真係好多明星樣, 而家媽咪靚過女

我未撞過飛機女呀, 晨早六七點要走就有, 不過坐兩個以上, 飛機出現率會高
因為好多 ...
以前凡仔兵變就開桃園..果時桃園無一个星期前都訂唔5,6,房..后尾星期4都話無....

5仔開左就好啦...花街大過佢..裝修靓過佢...K房多過佢...囡同客房就唔使講啦...

5仔缺點...無中餐廳,自助餐又貴又唔好食...花街要鬥早..mami拉手拉腳..

靓囡要鬥快搶..消貴比反堂貴..10點后有事揾mami難過揾温總...

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 01:39 AM 發表

我諗師兄你冇去好耐啦, 桃園已經無女好耐啦, 同一批人, 桃園就只係供應k房

女就全部返五月花, 五月花無房就自動同你安排響果邊玩, 所以你晚晚都會見到好多人響門口....等車

貴過半島, 但係software又高過半 ...
桃園開果日我有去飲cocktail...有野食不過就全場無冷气...重每人派个記念品tim...

..桃園有兩年無去啦...

而家梗係去5仔啦.... 麗豪都有去..不過..唔去無損失

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-29 01:52 AM 發表

5仔我覺得衰過富豪, 除左d媽咪同dj都靚d之外

麗豪....打死都唔會去....h:" />h:" />h:" />
富豪就梗係得啦...而家有人話佢係常仔Number..one喎......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。