推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

4台廣播,今日(june 13) cp水浸

引用:
原帖由 iammrso 於 2008-6-13 11:32 AM 發表
如題                 !!
昨日常平大水浸,我係蘭桂坊個面困足一日,訂左半島K房,

個mami叫車尼接我,都入唔到尼,今朝水退先返得香港,

如果擒晚唔停雨就大鑊......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 s-pimp 於 2008-6-15 05:15 AM 發表
a few more pic of what CP look like this past weekend
效律真高,遂道內搭橋上火車,

如果無條橋就大令樂.........

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-16 10:07 PM 發表
各位師兄大大, 今日開始華南地區又大雨, 唔知常仔有冇水浸? 原本有橋可搭到常仔偷跳, 唔想而家變成搭橋去澗水!! THANKS!!
而家22.00..仲落緊雨,無水浸....明天(星期3)會落大雨,

不過唔洗驚,就箅水浸,有我倍你.....

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 07:11 AM 發表
大哥, 你陪我偷跳定澗水? 偷跳就無任歡迎, 澗水就.........!
C兄..我羅正牌架.....

澗唔澗水就聽日先知,不過要 澗水就大令樂 la........

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 08:30 AM 發表
大哥大, 拍硬檔記得單聲, 真係唔想空手而回!!
冇計,上到去唔知點單聲(入唔到timway),

不過,睇你去邊喇??唔係全個常平都浸架..

美而登..海霞..康城個便就浸硬......

半島個便就冇浸...不過搵車都好難..

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-17 06:12 PM 發表

最穩陣都係靠d兄弟回報, 話晒人地打開門做生意, 會唔會tum你上去! 到時去到常仔車站先知水浸就扑街啦!
12.00出發前,會佈告常平有冇水浸....

但下午落大雨就唔敢包,我會住兩晚,如果水浸我都好大鑊...

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-17 06:53 PM 發表

咁我哋就响一号車廂見啦
咁我哋就"不見不散"(上水站)....

上星期五,水浸到腰,所有火車都誤點,最後班火車去到羅湖,

已經過唔到關,小心呀..

最新情報,常平現在"烏天黑地"奉勸各救國勇士不上為妙...

我要到14.00,收到天气報告,才決定上不上!!!

[quote]原帖由 messykitkit 於 2008-6-17 08:58 PM 發表
better no going if you have to report duty at home. very unpredictable. was there some days ago. flooding like hell when i woke up in the morning. chaotic traffic. no one will pick you up to the tr ... [/quote

my friends paid 30.00 on friday night...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。